T.o.m

Uten mål og mening. Jeg sitter hjemme i sofaen og lurer på hva jeg skal gjøre som kan være fornuftig. Jeg har allerede vært på tur på rundt halve byen for å få en etter kontroll på bilen til mamma. Det er ikke lett nå i disse ferie dagene. Jeg kjenner det var veldig godt sitte her. Når jeg først sitter her, så klarer jeg å legge merke til alt støvet i leiligheten. Det frister ikke å gjøre det heller siden det er sol og fint vær ute. Det gjør seg jo ikke selv heller.

Jeg burde jo startet å pakke og finne frem ting, men tiltak det også.

Jeg kan sitte her å sløve hele dagen , men det er kjedelig. Har jo ferie. Må nyte dagene fult ut. Prøve i allefall.

Jeg kan vaske leiligheten for da blir det jo hyggeligere å være hjemme.

I hode mitt sitter jeg bare å finner på de dårligste unnskyldninger for å ikke gjøre noe som helst. Det er jo bra kombinasjon må jeg virkelig si. Personlig så får jeg dårlig samvittighet for meg selv om jeg ikke klarer å yte noe produktivt med dagene mine.

Ha en fin dag

P.s. et innlegg uten mål og mening. Men er godt av og til det også.

Den slappeste dagen på hele uken

Hei.

Det er søndag. Det merkes på kroppen. Så deilig å ligge å slappe av. Dårlig vær er der ute og.

Dagen idag går til å ligge å sløve på sofaen. Har en del jeg må gjøre, men det går i pulje vis idag. Jeg har satt på vaskemaskin nummer to, rydda stua for skole materiale (deilig følelse), laget liste for hva jeg skal pakke og ha med meg.

I går var det koselig sammenkomst med gode venner. God mat og noe godt i glasset. Fin start på ferien. Det er lov å være slækk idag.

Ha en fin søndag alle sammen 🙂

Offisielt

Nå skal jeg starte ferien med en god sammenkomst sammen gode venner. Helt ærlig, så blei det en kald en eller 10. Nå skal jeg virkelig senke skuldrene og nyte en god ferie. Som jeg har skrevet før idag. To år med hardt arbeid kan legges på hyllen og kan nyte karrieren litt.

I morgen starter pakking, rydding, fylle bilen og reise på ferie.  Det blir å  reise til midt ferie paradis på camping i mine ferie uker.

Produ of my self

FERIE!! Jeg har virkelig lov til å rope det ut. To år har jeg følt jeg har jobbet bein hardt for å klare det jeg satte meg mål opp mot. Jeg tok en rå sjans for to år siden. Jeg søkte på videreutdanning innen for Demensomsorgens og alderspsykiatri. Det var en deltid skole gang. Jeg har følt det har vært 100 prosent skole gang. I løp av de to årene har jeg lært mye. Det gjelder faglig og minst jeg har lært mye av selv. Det nettopp fordi jeg har sitti hjemme med skolen. Ingen undervisning over hode. Jeg har lest alt selv etter det skolen har lagt opp til under emnene. Jeg har studert side opp og side ned. Levert innleveringer og fått tilbake melding. Jeg har hatt 4 eksamner og levert den 5 nå idag tidlig. Den siste oppgaven har jeg jobbet rævva mi for å klare. I tillegg til skolen, så har jeg jobbet 100 prosent ved siden av. Både dag, kveld og natt.

Nå klapper jeg meg selv på skuldrene med et stor smil om munnen. Jeg kan endelig rydde stua for pensum som flyter over alt her og legge de bort frem til jeg får tilbake melding på eksamen. Det er en sensur tid på 4-5 uker. Nå kan jeg endelig slappe av i 3 uker. Nyte livet.

Fortsatt god sommer til alle der ute i vårt vakre land. Vær stolt av deg selv.

Det nærmer seg

Jippi, aye! Nå skal jeg snart hjem å sove etter nattvakt. Jeg har tenkt å sove lenge. Nettopp fordi jeg sov dårlig i går. Uansett. Det er en nattvakt igjen og jeg ser virkelig frem til i morgen, for da stater jeg nemlig på ferie. Jeg håper i tillegg jeg kan bli ferdig med eksamen i morgen. Jeg har litt vansker med å klare og oppnå alle ordene. Mangler 800 ord og aner virkelig ikke hvor jeg skal putte de inn hen. Jeg har et mål og kunne lever den samtidig som jeg startet ferie fra fra jobb. Innleveringsfristen er Tirsdag. Enda god tid.

Ha en fin dag