Det er helt greit

Nå kjenner jeg egentlig at snøen bare kan komme. Det er jo så mørkt og trist uten. Det regner jo bare uansett. Da kan snøen komme å lyse opp. Ikke. Det er mange som hater vinteren. Det er så kaldt, blir våt, skarpe is og måke snø. Hallo? Det er halve sjarmen dette og etter ti tals år i Norge så burde det finnes klær i skapet.

Jeg ser bare det positive med vinteren. Mye fysisk mosjon. Måke snø, stå på ski, gå på skøyter, ake etc. Jeg blir faktisk som et lite barn igjen. Det er mye kos med vinteren. Inne kosen er jo helt himmelsk. Kakao med krem, stearin lys, fyr i peisen, kose dress, en god film og pakke seg inni teppet på sofaen.

Intil videre må jeg bare leve med høsten. De flotte fargene og god temperatur ute. Enda det det snart er første oktober så er det faktisk ikke kaldt enda.

Flere som ser frem til vinteren ? 🙂

Vær stolt av den kroppen du har

Dagens samfunn byr på mye utfordringer, som blant annet kroppspress blant unge. Jeg syntes virkelig ikke dette er greit for jeg mener at de skal få være unge så lenge de kan. Jeg startet å se meg rundt på gaten og i butikkene. Jeg tar hode opp fra telefonen som vi har en tendens til å kikke nedi når vi er ute (eller hvor vi er). Når jeg gjør dette så ser jeg mye rart bland de unge og ikke minst hører mye rart i det jeg passerer. Enkelte ord får jeg med meg selv om jeg ikke hører etter.

Se på de unge idag forhold til for en del år tilbake. Det handlet nok like mye om kroppspress da, men jeg har aldri brydd meg om det. Jeg engasjerer meg ikke. Nettopp fordi jeg kjører min egen vei uansett. Vi kan lese, se og hører om alle de store drømmene i forhold til kroppen. Dette handler både om sminke, klær, trening og det å legge seg under kniven. Det handler også om Botox og gud veit hva.

Når det gjelder sminken. Du trenger ikke kjøpe de dyreste for å se ut som er over pyntet barbie. Sminken på H&M er like bra og gir like bra resultat. Den passer alle lommer og ansiktet. For det har seg slik at selv om venne gjengen de oppfordrer deg til å handle dette fordi det er SÅ bra. Så tenk på deg selv. 

Trenger du å kjøpe gutchi, micheal kors og alle de flere tusen dyre merkene for å passe inn? Nei, det gjør du ikke. En billig veske eller den billig toppen fra vero moda passer like bra som den dyre. Du kan se like bra ut. Det er en normal pris på klær. I tillegg finnes det alltid noe som passer deg og din kroppsfigur.

Trening er greit for velvære og å holde seg i fysisk god form. Du trenger ikke trene for å få midjen til Victoria Beckham for det er virkelig ikke fint å se ut som er fyrstikker eller kles henger. Kall det hva du vil. Former er fint og det syntes guttene også.

Når det handler temaet å legge seg under kniven og bruke botox. Så er det virkelig ikke greit. Hvorfor legge seg under kniven for å få rompe som kardishian? For det første så blir rompa lang og flat. For det andre ser det unaturlig ut. Det er bedre å bruke noen ekstra timer på trening. Da kommer sprett rumpa og det naturlig.  Samme gjelder puppene. Hvorfor legge seg under kniven for å få større pupper? Hallo, det var kult når Lene Alexandra og Linnie Meister gjorde det. Det var faktisk ikke kult da heller. Tenk over hvor unaturlig det er og hvor tungt det er for ryggen din.

Botox er fjernt i mine tanker. Sprøyte ting i trynet for å slippe rynkene. Rynker er naturlig. Det ser at du har ledd, gråti, vært sint etc.

Kroppspresset er stor på bare dette. Vi er født i en kropp vi skal være stolt over å ha. Det er naturlig at andre har større rompe og bedre pupper en andre. Jeg syntes at du skal være stolt av det du har fått og være naturlig. Kle deg slik du ønsker, smink deg slik du vil og vær den du er. Klarer ikke folk å respektere deg for den du er uten at du skal måtte fikse på alt og kjøpe det dyreste. Ja, da er de ikke verdt noen ting i mine øyne.

Stå i mot og vær stolt av den kroppen du har fått utdelt!

Hver gang jeg gjør dette, så skjer det noe

Jeg tenker at “nå skal jeg skrive et godt blogg innlegg.”

Hver gang jeg åpner opp bloggen, klikker inn på nytt innlegg og der skjedde det ikke noe mer.

Jeg føler jeg sitter med masse jeg kan skrive om, men jeg tenker meg godt om før jeg skrive ned alt.

Jeg klarer ikke finne ordene, setningene, starten eller slutten.

Jeg skriver, skriver og skriver, men det blir hakkete.

Jeg blir irritert, forbauset over at det er mulig.

Jeg sletter alt

Jeg lukker igjen pc’en

Vips har det gått et par dager, før jeg prøver igjen

En gammel lokal avis

Jeg syntes det var så morsomt her forleden da jeg fant minne boken min. Jeg fant også to gamle aviser. Her i min hjem by har vi en lokal avis som Laagendalsposten. Når jeg kikket på disse to avisene så var den ene fra 70 tallet og den andre fra 80 tallet. Jeg hadde ikke trudd at denne avisen hadde eksistert så lenge. Hadde de virkelig midler til det på den tiden?
Uansett, så er det virkelig gøy når jeg kommer over slike ting. Ting som jeg aldri har sett før og som angår min hjem by. Jeg fikk virkelig sjokk at avisen har eksistert så lenge som den har gjort.

Her kjøper jeg sminken min

Idag fikk jeg en pakke fra Make Up Mekka. Det er det eneste stedet jeg bestiller sminken min fra. Det har sine grunner. For det første er de IKKE testet på dyr noe mange andre produkter er (jeg er veldig i mot dette). Det andre er at du får bra sminke til en fin pris, som betyr at de ikke er så mye dyrere en å kjøpe Loreal fra H&M. Du får kjøpt kits etter dine behov, som ikke er så dyre med tanke på mengden av sminke du får med i pakkene. Sist men ikke minst de er super kjappe på levering.  

Idag fikk jeg tok kits i pakken som heter Let’s celebrates fall og Sunsett heat.

Jeg er super fornøyd med produktene her i fra. De har alt jeg trenger og vell så det. Pakkene er perfekt til hverdag og fest.

 

En fin tid i møte

God morgen alle sammen!
Idag titter faktisk solen frem og det er blå himmel. Leste en en overskrift i   avisen i går om at “september redder sommeren. Det blir varmere.” Jeg vet ikke helt om jeg trur på det når grade stokken viste 7 varme grader natt til idag. Faktisk så håper jeg på en fin september. Høsten blir ikke så lang med noen sol dager.

Tenk at idag er det første september og høsten er i full sving. Sikkert mange som får frysninger bare tankene på at vinteren kommer i møte og mange gleder seg. Tenke deg hvor en fin tid vi faktisk går i møte. Rent bortsett fra kulden. Vi kan  stå på ski, gå på ski, ake, gå på skøyter, barna kan kan lage snø menn og kaste snøballer. Eneste negative er brøytingen, men det går an å se på som fysisk trening. Når det er kaldt ut så tenk på hvor deilig det er å sitte under med kakao, fyr i peisen, tente stearin lys og noen koselig på tv. Vi får en fin tid i møte nå også

Aller først skal vi igjennom en fin høst måned. Nemlig september! Tenk på alle dine fargene høst fargene som den ute og begynner å komme. De er helt fantastiske.

Ha en fin dag alle.