Platina blond og lubben.

Herregud! Jeg var tenåring, platinablond og lubben.

 

Herregud, som tiden har forandret seg. Heldigvis for det. Glad jeg har vokst opp fra den platina blonde gjengen og fått dratt av meg et par kilo. Endret både klesstil og klarer å sminke meg for å se normal ut. Godt tennåringsalderen er forbi. 

Forandringen er stor. 

#Voksen #moderne #moteikon #Jordnær #prinsesse

 

10 Billige jule gave tips

Det er ikke alle som veit hva de skal kjøpe til familie og venner til jul. Mange kvier seg for å åpne lomme boken og tenke over hva har man har råd til.
Dere må ikke sette så høye forventninger. Jeg vet det er mange som gjør det, og du tenker det samme. Du tenker at du enten må overgå, tilnærmalik eller at det du kjøper er for dårlig. Vi må slutte og tenke sånn. Jule handlene har tatt helt overhånd og forventningene blir bare høyere og høyere.
Vi må snu tanke gangen og tenke at deg faktisk er tanken som teller. Det viktigste er at maten er på bordet og familien er samlet. Det er det julen handler om. Julen handler ikke bare om gaven, men om roen med de nærmeste.

La meg gi dere noen enkle til tips til en billig og tanken som teller gave.

1. Du kan gå inn på fotoknudsen og lage en personlig gave. Der er det kopper til 99kr som du velger et bilde og setter skrift til. Vips så har du en personlig og billig julegave.

2. Du kan handle inn og fylle en kurv med god saker.

3. Du kan kjøpe en glass krukke og fylle den med f.eks små godt.

4. Du kan gå på Cubus o.l og kjøpe gave pakker. Enkelt og greit.

5. Gå på Nille. Kjøp noen fine lys og servietter. Faller alltid i smak.

6. Sokker/truser etc. Faller alltid i smak og noe en person alltid har bruk for.

7. Speke pølser. Kjøp et par enkle og pakk de inn. De ferdig pakkene er som oftest dyrest.

8. Er du kreativ kan du lage noe fint.

9. Gave kort. Kan du velge prisen selv.

10. En vin flaske. Rislig, blue nun, gato negro. Rundt 100 kr flasken.

Eller så smil og vær nøyd. Husk det er tanken som teller 😊

Ikke la deg lure av dagen med de store overskriftene

Dette er den største handle dagen i året. Jeg bryr meg egentlig ikke noe særlig om den fordi det er masse og fjas. Butikkene prøver å lukke til deg kunder for å tjene mest mulig. Jeg er sikkert på at butikkene overgår seg selv meg høye omsetningen etter dagen er omme. Er sikkert denne dagen som får enkelte butikker til å gå rundt resten av året.

Tilbudene starter i butikkene smått noen dager før. Noen markedsfører Black week, andre Black weekend og noen bare black day. Når selve fredagen kommer er det store overskriver i gule plakater med elleville tilbud. Butikkene synker prisene så vi blir lurt. Vi blir rett og slett lurt. Nettopp fordi mange er sleipe og setter prisene opp litt før også redusere igjen. Dette er fordi at de ikke skal tape for mye. Beste mannen i gata går fem på. Tror han gjør et jævlig bra kupp. Feil! Det er ikke alt som er så bra kupp og tilbud. Det er ikke alt som lønner seg og handle på denne dagene.

Mennesker som stamper i kø. Kriger om den siste genseren i sin størrelse i butikken og river den løs. Slåss kampene tar sin sving. Kreditt kortet brenner og gløder. Rulle båndet går varmt i posten fordi butikkene pakker nett handlene på spreng. Ekstra bemanning er sikkert leid inn så du kan få det beste tilbud som du blir lurt til å handle. Det er ikke annet en kø og galskap.

Jeg er generelt imot disse dagene. Fordi det er så mye galskap. Som skrevet over, er det mennesker som sloss for varene. Dette er galskapens dag.

Mitt råd til neste år; følg med på prisene og ikke la deg lure. Plutselig har du tapt mere en du har tjent.

Ikke noe positivt med å nå til topps.

Når jeg lesere topp blogger, så ser jeg mennesker som har lagt mye arbeidet i innlegget sitt. Se på toppen da. På listene. Se hvor mye arbeid de legger i det for å knive på topp plasseringen. De kniver for beholde leserene sine. De jobber hardt. De bruker masse tid og energi på å ta de perfekte fotoene og kjemper om inntekten de har. De prøver å gjøre leseren fornøyde hele tiden. De er super flinke. De har mot og de veit hva som treffere sine lesere. Har et par faste blogger på toppen der jeg leser selv. Imponert over arbeidet demes.! Stå på! 

Jeg er en liten hobby blogger. Kommer sikkert aldri til å bli noe stort heller om jeg ikke promoterer mer. Jeg slenger ikke ut innlegg hverdag og er heller ikke opptatt av stattestikken. Jeg ser at når jeg ikke skriver noe så resulterer det i null lesere, fordi bloggen min er lik null i mengden med hobby bloggerne. Tror faktisk ikke jeg er på topp listen i min egen by en gang. Der er dårlig greier eller vent, er det egentlig det? Jeg skriver masse ord som ingen ser, men nok om det. 
I dagen blogg verden, så føler at jeg må by på meg selv for å nå til topps. Jeg burde kanskje ha delt et puppe bilde, et rumpe bildet, et bikini bildet, skjønnhets tips eller hvordan du setter opp håret i strikk. Kanskje jeg burde delt hvordan ta på lipp gloss på den perfekte måten, hvordan produkter jeg bruker til daglig, hvordan outfitten min er på en slækk søndag, hvordan det er å gå uten sminke og ikke  bruke hundre lag med sparkel. 

Jeg gidder ikke. Jeg orker ikke og kan ikke. Mye som er privat, og ikke alt man deler. 

For å være på topp krever sitt. Det krever å by på seg selv, det krever at du deler det dårlige trynet så folk kan analysere kviser og rynker. Det krever å vise kroppen med hold in bukse så valkene ikke tyter frem, for at mennesker skal tenke så perfekt kropp eller for analysere deg. 
For å være på topp så blir du analysert. 
Du blir analysert fra topp til tå. 

Du får kommentarer som at du er for stygg til stygge negler. Du får ingen positiv respons ved å være på topp. De blir hengt ut i media om du gjør noe feil. Du blir hengt ut i media om du gjør noe bra, så folk kan velge å snakke positivt eller negativt. 

Enste positive ved å være på toppen, må vell være inntekten. 

Det sykeste er vell egentlig hvor mange som har søkt opp hvordan man blir en topp blogger. Som om det finnes en riktig oppskrift på det liksom. Jeg har i allfall ikke funnet den. Trives best med mitt og meg. 

Liten hobby blogger i en liten by, 

Halloween VS Jul. På tide og skille disse to!

I dette innlegget jeg skal skrive til dere skal handle om juletiden. Det er stor debatt hvert eneste år med en haug av bekymringer, glede, sorg og stress. Julen har fått et missforstått synspunkt og er årets høydare blitt. Det er i tillegg den tiden hvor det er mest trafikk, folk og ikke minst ulykker. Vi må holde oss til mange regler i forhold til pakke post, tilbud og ønske lister lange som en snor.  

For det første starter julen tidligere og tidligere. Er vell ikke lenge før vi får kjøpt julenisser og ribbe i juli måned. Vært eneste år i Oktober er det en rar blanding av holloween og jul i butikkene. Finner masse rare masker, kostymer, falske edderkopper, organsje lys og gresskar, sammen med jule brus, pepperkaker, marsipan og nisser. Er det er rart et stakkars mennesker blir forvirra. Når skal vi butikkene lære seg at halloween er halloween, og jul er jul. Det er for forskjellige ting det. Burde lært oss å skille de to tingene snart. Gir meg helt over egentlig. Julen burde ikke starte så tidlig som i Oktober. Den burde starte værtfall en måned seinere, for den er jeg med på. Da nærmer deg seg advent tiden. Så den går jeg med på. Men ikke i Oktober. 

Jeg kan faktisk ikke husket at julen startet så tidlig når jeg var liten. Skjønner det er prat om omsettinger, og få høyest mulig score i butikken. Det finnes da en grense, butikkene tjener nok på julen uansett. Det er svidde mastercard og de som vrir på krona for å få økonomien til å gå opp. 

 

 

For meg starter ikke julen før advent eller første desember. Jeg syns ikke ting burde kommet i butikken før det nærmest seg den tiden. Det handler om julens verdighet og ikke julens missbruk. Det kommer stadig nye ting på markedet fordi vi er i utvikling. Julebrusen smaker ikke det samme i oktober som den gjør i desember. Pepperkaker smaker ikke det samme i oktober som den gjør i desember. Julepynten er ikke hyggelig i oktober som den er i desember. Jeg kan bare fortsette og remse opp her. For da hadde det blitt en lang bibel om jeg skulle fortsatt. 

Vet ikke hvem som bestemmer dette her om det er butikk kjedene eller regjeringen, men Julen skal være koselig og det skal ikke være et ork. Blir jo dritt lei julen før den i heletatt har startet. 

 


#jul #halloween #ettskille #tatak #Problem #blanding