Reklame blir missbrukt på det vi klikker på

Jeg kjenner jeg blir litt oppgitt over dette temaet med reklame på Internett og jeg skjønner egentlig ikke hvordan det kan være programert på denne måten. Har du tenkt over at når du klikker på for eksempel en reklame for brus eller sko, så er det som kommer i bannerne over alt hvor du leser. Det kommer ikke opp nye nytt før det har blitt brukt en ny reklamelink som du har vært inne på.

Selv om jeg har sett på barnevogner så betyr over hode ikke det jeg interessert i å få det proppet opp over alt som en anbefalt reklame for meg. Det er da mye annet spennende jeg annet kunne tenke meg og se og eventuelt klikke inn på.

Det hele handler vell egentlig om at de ønsker salg og de tar seg sikkert betalt for klikk ved å pøse ut på sidene bare fordi vi har vært inne på siden demmes. Jeg kjenner at det er ikke greit, det som jeg skriver: Selv om jeg har vært inne så betyr det ikke at jeg ønsker reklamen demmes 3 uker i etterkant!

Jeg syns faktisk nettsider/leseren burde bli bedre programmert for at det ikke skjedde, men at det kom opp noe nytt.

Reklamens verden skal virkelig ikke være lett å løse og knekke koden til for å bremse det litt, for alt de ønsker jeg SALG; SALG SALG!

 

Jeg personlig syns det er veldig irriterende og til tider provoserende.

Ingen har vondt av å utforske historie

I fjord var jeg i sølvgruvene her i byen, siden jeg ikke hadde vært der siden jeg var med skolen gang. Det et veldig populært sted her i byen og en av olsenbanden jr filmene ble spilt inn i nettopp den gruven. Det gjør det ekstra stas. I går dro jeg til Koboltgruvene ved blåfaveverket. Fantastisk fint sted om jeg må få si det slik.

Jeg blir så oppslukt av å se alt det vakre som er tatt vare på fra gruve tiden og hvordan plassen er vedlikeholdt i så mange år og enda blir tatt vare på. Jeg bli oppslukt av alle som drar opp i høyden og glemmer at det litt kaldere og skapere vind der enn nedi i byen. Jeg så folk kom i skjorte, shorts, kjole, sandaler og skulle på gruvetur. Jeg derimot hadde på meg bukse og måtte faktisk ta på meg en tynn ull genser og vindt jakke. Jeg dro med en kompis og datteren hans, så gruveturen ble ikke veldig lang, men det var barnas runde. Det var kjempe fint at de hadde brukt den miste gruven til barna. De tok litt lett historie til barna, viste barna hvordan det blå fargen ble laget og en liten runde i gruven. De gjorde gruve turen gøy med at de tok noen enkle stopp, hadde liten skatte kiste på veien og lot barna gå først i en sjakt som ikke var farlig som var veien ende. Veldig flink guide!

Jeg syns gruve historien er kjempe spennende. Det er så flott at enslige voksne og at voksne med barn tar turen for å ta lærdom og oppleve noe nytt. Det er veldig bra og fornuftig.

På den gruvetiden så fikk ikke kvinner lov å arbeide. De hadde eget hus hvor de stod å lagde mat i og holdt orden. Det var sakkerhus der oppe som hadde blitt gjort om til en kafe for besøkende. Beholdt det gamle preget og det luktet fortsatt gammelt inni der. Det har egen sær lukt. Det var et mindre hus på plassen der for der bodde sjefen for gruvedriften. Det var jo vår danske konge så fant ut har skulle det graves. Arbeiderne stupte ned i fjell og hadde null peiling på hva de drev med. Inni fjellet var det noen firkanta ruter de hadde laget for der satte de tre tømmer fra hver ende for at fjellet ikke skulle rase. Var støtte bjelker. Disse gruvearbeiderne kom jo ikke langt ned/inni gruvene med spikking, hamring, slåing, fyrsetting og samarbeid. Ikke rart historien er lang.

Den blå fargen var mye verdt når de fant ut at de kunne lage den ut fra fjellet (husker ikke hva i steinene het som ble knust pulver), uansett de smelta sammen pulvere med et annet pulver i den varmeste delen på flammen som er nederst og vipps “Hei, til blå”

Den er mye verdt i dag også, men ikke like mye som sølv og gull. Alle hjem skulle ha den blå fargen i hjemme sitt som ble laget inni kopper og kar. Uansett, verdt å ta turen dit. De har en gruve runde til barna under 10 år, en for 10 år og oppover, fordi som ønsker en lenger tur i fjellet så er det en tur på 3 timer også. Det er flere gruver nedover i fjellet.  Ligger mellom Åmodt/Vikersund. Litt over en time kjøring fra Kongsberg værtfall. Det har blitt annet blitt brukt til film sett. Blåfjell 2 og ragnarok er spilt inn der. Det er tøft å tenke på og kult at vi har de mulighetene i landet vårt med all den fine naturen og historien.

Jeg kan love dere at jeg var sliten etter en dag oppi der og så mye inntrykk og mye lærdom. Flere må absolutt bli flinkere til det.

 

Elsk den den du vill og det uavhengig kjønn

Bilderesultat for Pride

( Fra googel)

Jeg er stolt av at så mange har stilt i paraden i Oslo i dag. Det er så kult og se hvor sterke mennesker kan være sammen og hvor mye kjærlighet som kan stå sammen og støtte noe så sterkt som kjærligheten. Det uavhengig om du er bifil, homo, lesbisk, transe eller hetrofil. Det spiller ingen rolle for kjærlighet i et menneske og hvem et menneske vil elske. Det kan ikke ta fra noen.
Jeg har selv ikke vært i Oslo i dag, men sett det live på VG og vært der en gang for mange år siden.

Det er som preger meg og gjør så utrolig sint er alle hater der ute. Det er alle som ikke kan leve med det, men må lage hat på en eller annen måte. Hvem verden lever dere? Følger dere bibelen kanskje hvor det står blant annet om at kvinne skal bli sammen med en mann, gifte seg og leve lykkelig alle dager. Det kan faktisk alle andre også, uansett legning. Det har IKKE noe å si! Jeg skjønner ikke hvorfor det er så mye at om to lesbiske eller homofile går sammen hånd i hånd på dagen eller står å kysser midt på flystripa?

Jeg blir så irritert når folk river ned flagg og kutter ned flaggstangen for der henger det skeive flagget med alle de fine fargene. Liker du ikke det norske flagger eller kanskje du ikke liker regnbuen? Å rive ned et flagg er respektløs uansett om det norsk eller skeivt flagg. Kunne like godt vært svensk og det hadde sikkert blitt rivet ned.

Vi lever i 2019 og den skeive legningene burde vært mer akseptert og respektert. Det er håpløst at vi lever i krigstiden når det gjelder dette enda. Ta og voks opp. Det går ikke an holde på sånn med å hate, slenge dritt, rive ned flagg for å provosere og hate sånne mennesker. Denne gruppen mennesker har like mye følelser og er like mye mennesker som oss. Enten om jente kliner med jente eller om gutt kliner med gutt. La de være. Det handler om at jo mer dere haters der ut provoserer, jo mer provoserer denne gjengen tilbake og står sterkere. De blir sterkere hver time, hverdag, hver måned og hvert år. De lager en skeiv uke i Oslo og sikkert andre steder, for vise kjærlighet, for å være seg selv, for å stå for dem de er og for å samle så mye kjærlighet som det går an på en plass.
Det kult og se hvor mye de får til i det toget. Hvor mye de gjør ut av det for en kort dag i et pride tog.

 

This People Is Born This Way!  Å elske et menneske er faktisk en menneskerett. Hadde vi hadde kjærlighet ville vi ikke hatt noen empati eller følelser for noe. Alt og alle hadde vi bare vært like gyldige mot og det hadde blitt feil til slutt det også.

Det var veldig gøy å se live i dag.

LOVE IS LOV! 

 

 

Bak fasen er det ingen som ser, kropps press er noe drit og se ut som en dass er fantastisk!

Du kan stå der å bruke fem timer på sminken med å legge først foundation, pudder, high light,, øyenskygge, rush, eyeliner, maskara, lipliner, lipgloss, øyebrynsfarge. Rullehåret og sette opp håret i den fasongen du blir fornøyd med. Jeg derimot gidder nemlig ikke. Eneste gangen jeg pynter meg er hvis jeg har en grunn til det ellers så er det bare lett maskara, gre håret og kanskje sette det i en strikk. Da er jeg ferdig.

Skjønner ikke vitsen med å lage den perfekte lokken for å uten døren eller for å poste den på bloggen og instagram så alle skal se hvor bra du faktisk ser ut og under er alt bare kaos. Jeg går virkelig i mot bølgen og er meg selv. Jeg er for en mer naturlig lokk som er faktisk skaper oppmerksomhets, enn å bruke en masse tid på bade for å skape en lokk alle prater negativt om og blir kalt “skrapelodd.”

For første gang på lenge som var her om dagen brukte jeg briller en hel dag. Kan ikke huske sist jeg brukte de. Det handlet om jeg er mer komfortabel med linsen enn med briller. Den kvelden der så hadde jeg ikke b-h under og jeg brydde meg ikke hva folk sa om jeg så ut som en dass. Jeg hadde i tillegg på meg en rosa pysj bukse med sokkene over bukse beina og crogs. Dro på butikken slik jeg sto, gikk og så ut. Jeg tenkte at har ikke folk setter jenter i den daff stil og uten b-h, så har de ikke sett folk før. Jeg driter i det, kunne virkelig ikke brydd meg mindre.

Her gadd jeg faktisk å ta litt pudder på i ansiktet. Fletta en dårlig flette i fullfart på vei til jobb. Tatt meg maskara og bitte litt på øyebryna. Som dere kan se er det ikke noe rush, high lighter og dill dall i trynet av noe ekstra form.

 

Poenger er bak de perfekte bildene som blir lagt ut med en ryddig stil, finnes det alltid et kaos. Ingen som vet hvordan det er bak fasaden til disse menneskene. Det er ikke så stil fult og så perfekt. Det ene bildet er det ene heldige av 100 bilder. Det ene bildet som blir lagt ut traff smilet perfekt og lyset perfekt. Jeg går i alt det dill dalet og ser meg lei av kropps presset. Vi glemmer hva som er bak fasaden.

Vær deg selv, ikke prøv å være noen du ikke er og vil du se ut som en dass hele dagen, er det perfekt!