BLACK SALE = SKANDALE

Annonse: Prisjakt og nelly

Er det egentlig deilig med så mye salg rundt seg eller er det bare psykologisk påvirkning ?

Hvert eneste år det årets store shopping dag. Men er det virkelig det? Hele året er jo fullt av tilbud. Vi har outletter, vi har rom jul salg, vi har januar salg osv. You name it.

Det vi glemmer er at sparer vi egentlig så mye som vi tror? Faktum er at til syvende og sist så gjør vi faktisk ikke det. Det handler om at butikkkjedene er smarte og vi kan bli LURT. Mange justerer opp prisene før salg, så de kan justere ned og ikke tape for mye på salgene. Særlig black week og black friday. Vi må være prisbeviste og vite hva det normal prisen har ligget på en stund før salg, for å ikke havne i fella.

Prisjakt er jo fin side og sammenligne gode prise på. Enkel søkemotor og fin oversikt over varen du søker på.

 

 

På årets salg så har jeg en favoritt fra Nelly som jeg bruker ofte. Den er kul med strømpebukse, tights, noe kule støvletter eller boots til. Den er fin til hverdags og avslapping. Den er både løs og ledig i denne.  Nå er det HELE 20% på den. Sjekke den ut min lekre hood sweat

Du finner også mange andre gode tilbud på Nelly. De har HELE 30 % på en mengde produkter.  Kanskje du finner deg et nytt antrekk til julebord, julaften, nyttårsafte eller noen fine julegaver til noen du er glad i.

 

 

JULEN BLIR IKKE DET SAMME UTEN DEG

Det er så veldig mange som er  godt i gang med juleforberedelsene, og jeg har funnet frem noe julepynt. Denne julen blir ekstra tung, den blir virkelig ikke som alle andre. Denne julen skulle jeg hatt termin, Emma skulle kommet til verden, men slik endte det ikke. Hun var syk og var ikke overlevelses dyktig.

Jeg hadde planlagt en jul med henne og familien.

Jeg prøver så godt jeg kan å bearbeide dette og lage julestemning uansett.

Hva syns du om jul uten barn som skulle kommet til verden?

Har du barn, og syns det er stille uten barn fordi de er en annen plass med deg? 

 

 

Sorgen ikke kan forestille seg

Den 21.08.19 kom det en vakker og perfekt skapning til verden. Nemlig min enestående datter. Hun var nesten ferdig utviklet og skulle bare bli lenger og tykkere. Denne vakre prinsessen som kom fredfullt til verden og slipt sjelen sin til himmelen veide 405 gram og var 27 cm lang.

 

 

 

 

I magen min du sprelte og ante ingenting.

I magen min du grodde og vokste. 

I magen min var du trygg og god. Det var ditt varme hjem. 

I magen min du lå der uten en enste bekymring og ante ikke hva verden ville bringe dine føtter. 

En frykt i mors øyne kan ingen se. 

Frykten om din fremtid og frykten om hva som kan skje, den kan ingen se. 

Hjertet mitt gråter. 

Lille prinsesse, nå sover du godt og slikker å lide. 

Du hadde et hjertet som ikke kunne reddes, og jeg valgte å ikke la deg lide noe mer. 

Du som er forsvarsløs barn, skulle slippe smerten i kjempe. 

Som en mamma fikk jeg aldri se dine første skritt

Som mamma fikk jeg fikk jeg aldri se ditt første smil.

Som mamma fikk jeg aldri høre deg puste. 

Men minnene jeg bærer med meg, er at du var en aktiv jente som sprellet rundt i magen og dine små bokse spark i magen. 

Du kan nå sove godt på ditt siste hvile sted. 

Jeg vil aldri glemme deg og savnet er stor. 

Håper du sover godt, Emma Madelen. 

 

Det er i dag ingen selvfølte og få et friskt barn. Det er så mange der ute som er redde og engstelig for at barnet ikke blir friskt.
Det kan handle om alt fra at barnet ikke over lever fødselen, til at barnet dør kort tid etter på, at barne aldri blir frisk fordi det kommer ut med en sykdom eller at anbefalingen er å ikke fullføre svangerskapet fordi skaden er for stor allerede.
Vi skal verdsette og sette pris på de små gledene i hverdagen, fordi sorgen kommer så alt for fort.
Vi må glede oss over friske barn.

For hvis du er mamma og leser dette med kanskje et sykt barn. Husk at du er ikke alene. Du er ikke alene ved en sorg og du er ikke en person som er alene med en stor byrde over deg. Det er flere av oss.

 

 

 

ETTERLENGTET

Den siste tiden har denne bloggen vært historie. Har rett og slett ikke hatt tid. Eller har hatt tid for som skrevet tidligere tar det ikke veldig lange tiden og skrive innlegg, men når ideene stopper opp og ordene er det ikke veldig enkelt ( tror dette ble verdens lengste setning).

Tiden etter fødslene har vært både lang, tung, men samtidig kort. det nå 3 måneder siden vesle mor kom sovende til verden og har nå det bra med alle de gode i himmelen.

Mye skjer på hjemme på fronten for tiden og spennende prosjekter i møtet. Jeg håper det går igjennom og jeg har oppleve noe nytt og spennende. Gleder meg veldig til nye utfordringer. Alle trenger noe slikt.

Julen nærmer seg med stormskritt, en uke til første advent og det går fort. Jeg har ikke startet på en eneste julegave, men julepynten er på vei ut for å skinne i desember.

De siste månedene har jeg drivet med flytting og maling. Prøvd å bo meg til og få det hjemme koselig. Alt i alt, så kunne ikke disse hendelsene passet mere perfekt. Det handler om å få alt det triste på avstand, for å starte et nytt kapitell nok en gang.

 

FØLG MEG PÅ INSTA DA VELL!

 

 

Vil dere jeg skal skrive min fødsel historie? Den deler jeg gjerne med dere, for andre som har det kanskje like tøft, om ikke tøffere eler ikke skal føle seg alene med et sykt barn. 

Hva gjør dere for å få julen mer “perfekt” eller mer komplett?