BLACK SALE = SKANDALE

Annonse: Prisjakt og nelly

Er det egentlig deilig med så mye salg rundt seg eller er det bare psykologisk påvirkning ?

Hvert eneste år det årets store shopping dag. Men er det virkelig det? Hele året er jo fullt av tilbud. Vi har outletter, vi har rom jul salg, vi har januar salg osv. You name it.

Det vi glemmer er at sparer vi egentlig så mye som vi tror? Faktum er at til syvende og sist så gjør vi faktisk ikke det. Det handler om at butikkkjedene er smarte og vi kan bli LURT. Mange justerer opp prisene før salg, så de kan justere ned og ikke tape for mye på salgene. Særlig black week og black friday. Vi må være prisbeviste og vite hva det normal prisen har ligget på en stund før salg, for å ikke havne i fella.

Prisjakt er jo fin side og sammenligne gode prise på. Enkel søkemotor og fin oversikt over varen du søker på.

 

 

På årets salg så har jeg en favoritt fra Nelly som jeg bruker ofte. Den er kul med strømpebukse, tights, noe kule støvletter eller boots til. Den er fin til hverdags og avslapping. Den er både løs og ledig i denne.  Nå er det HELE 20% på den. Sjekke den ut min lekre hood sweat

Du finner også mange andre gode tilbud på Nelly. De har HELE 30 % på en mengde produkter.  Kanskje du finner deg et nytt antrekk til julebord, julaften, nyttårsafte eller noen fine julegaver til noen du er glad i.

 

 

JULEN BLIR IKKE DET SAMME UTEN DEG

Det er så veldig mange som er  godt i gang med juleforberedelsene, og jeg har funnet frem noe julepynt. Denne julen blir ekstra tung, den blir virkelig ikke som alle andre. Denne julen skulle jeg hatt termin, Emma skulle kommet til verden, men slik endte det ikke. Hun var syk og var ikke overlevelses dyktig.

Jeg hadde planlagt en jul med henne og familien.

Jeg prøver så godt jeg kan å bearbeide dette og lage julestemning uansett.

Hva syns du om jul uten barn som skulle kommet til verden?

Har du barn, og syns det er stille uten barn fordi de er en annen plass med deg? 

 

 

ETTERLENGTET

Den siste tiden har denne bloggen vært historie. Har rett og slett ikke hatt tid. Eller har hatt tid for som skrevet tidligere tar det ikke veldig lange tiden og skrive innlegg, men når ideene stopper opp og ordene er det ikke veldig enkelt ( tror dette ble verdens lengste setning).

Tiden etter fødslene har vært både lang, tung, men samtidig kort. det nå 3 måneder siden vesle mor kom sovende til verden og har nå det bra med alle de gode i himmelen.

Mye skjer på hjemme på fronten for tiden og spennende prosjekter i møtet. Jeg håper det går igjennom og jeg har oppleve noe nytt og spennende. Gleder meg veldig til nye utfordringer. Alle trenger noe slikt.

Julen nærmer seg med stormskritt, en uke til første advent og det går fort. Jeg har ikke startet på en eneste julegave, men julepynten er på vei ut for å skinne i desember.

De siste månedene har jeg drivet med flytting og maling. Prøvd å bo meg til og få det hjemme koselig. Alt i alt, så kunne ikke disse hendelsene passet mere perfekt. Det handler om å få alt det triste på avstand, for å starte et nytt kapitell nok en gang.

 

FØLG MEG PÅ INSTA DA VELL!

 

 

Vil dere jeg skal skrive min fødsel historie? Den deler jeg gjerne med dere, for andre som har det kanskje like tøft, om ikke tøffere eler ikke skal føle seg alene med et sykt barn. 

Hva gjør dere for å få julen mer “perfekt” eller mer komplett?