14 SJEKKETRIKS: DÅRLIG ELLER BRA

Sjekketriks er noe som går igjen i det daglige. Det er noe vi alle gjør uansett, enten om de er bra eller dårlig.

Her kommer mine sjekke triks og de sjekke triksene jeg opplever. Har du noen bedre?

1. Skal jeg feie over deg ?

2. Er du støvete, så kan jeg godt tørke støv av deg.

3. Du er foxy du.

4. Du hadde ryki lett.

5. Du har snasen rompe

6. Skal vi rote ?

7. Skal vi spille ludo. Du må ha 6 for å komme ut.

8. Skal vi reie opp sengen sammen?

9. Skal jeg massere deg.

10. Kan jeg få kjenne på rompa di.

11. Skal vi duppen litt?

12. Vil du være med meg hjem i natt?

13. Netflix and chill?

14. Skal jeg holde den for deg ?

 

 

 

ALT TRENGER IKKE SE UT SOM EN IKEA KATALOG

Denne dagen har gått til jobbing. Først så startet jeg dagen med å gå rundt i denne vakre hvite fluffy morgen kåpen min med kaffen og noen vakre vår bilder innen i fra. Neida, men jeg nøyt virkelig at det gikk mot lysere tiden og klokken ble stilt. Det gjør meg virkelig lykkelig og mindre depressiv.

Hva tenker du om at alt må være som en ikea katalog?

Uten filter

Så gikk jeg i dusjen, mens jeg stod i dusjen så tenkte jeg over en ting jeg. Hvorfor må alt være så damn perfekt hele tiden? skjønner ikke hvorfor alt må ha filter, alt må pakkes inn, bordet må ryddes før det kan tas bilde av o.l. Jeg syns det naturlige er veldig pent, og at det syns at det er rot i norske hjem og med deg selv. For meg trenger det ikke være strøken til en hver tid (roter like fort igjen). Det trenger da ikke se ut som en ikea katalog eller et interiør magasin hele tiden. Det blir så veldig falsk. For det er ikke mulig om man ikke har støv på hjernen eller en hushjelp. Vi lever da ikke i en film, selv om man kunne ønske det av og til. Da er ordner alt seg nesten hver gang.

Kan vi ikke bare være litt mer avslappet til samfunnet og ting rundt oss. Det er sunt å ha litt rot og se ut som en dass. Det sunt å vise andre at man har det litt rotet og gå ut uten sminke. Alt er sunt, men det er ikke sunt i lengden tenker jeg å ha alt “perfekt.”

 

HAN ER IKKE MIN TYPE GUTT

Jeg har innsett at dette jeg styrer med nå kjeder min type gutt. Mulig jeg er pirkete, men det går en grense for meg også. For jeg må ha noe som er mer selvstendig og oppgående. Beklager, men jeg må bare få det ut. Orker ikke sitte med det inne for da vil jeg bare irritere meg mer over det.

For det første væsker han ikke klærne sine selv. Han påstår han har en vaskemaskin som bare kan hentes å kjøres hjem til. Han velger heller å vaske klærne sine hos moren sin. Får se ferdig vaska og bretta.

Han har dusj hjemme, men velger å dusje hos moren sin. Hvorfor veit jeg ikke. Det skulle jeg skjønt om du ikke hadde dusj eller om bade var under reparasjon eller noe.

Han lager ikke mat selv. Han har komfyr. Spiser alle måltidene hos moren sin eller ute i byen.

Han er ikke bevisst på hva han bruker penger på og søler på unødvendig ting.

Han har ikke seng og ligger på madrasser i stua. Selv om han har soverom.

Han eier ikke selvstendighet til å legge seg normalt og stå opp til normal tider. Altså før klokka 12. Heldig får jeg tak i han før klokka 15. Skal han “tidlig” opp må han bli ringt for å vekkes fordi han påstår han ikke hører vekkerklokken.

Han er mer opptatt av å prate om sex og veldig opptatt av det.

Han eier ikke egne meninger. Han er enig med meg når han prater med meg, og kan være stikk motsatt hos noen andre hvis noe andre har andre meninger om det. Han holder seg ikke til en mening.

Han tåler ikke å bli snakket til. Da blir han sur og grinete eller snakker det bort. Da kan det fort gå noen dager før jeg hører fra han igjen.

Han blir sjalu når jeg er med andre kompiser. Enda vi holder ikke på en gang. Vi har aldri kyssa eller hatt sex. Aldri holdt hender eller gitt hverandre klem. Sånt takler jeg virkelig ikke. Husker en gang når jeg sovna på sofaen til en kompis på fest, da ble han sur / sjalu fordi han trodde jeg hadde hatt sex og jeg måtte bare kose med meg. I en nedlatende dritt tone. Han må respektere at jeg har flere gutte venner enn jente venner.

Jeg bare skjønner ikke hvordan det mulig å få servert alt på “sølvfat.” Han er en voksen mann. Burde vært selvstendig en det. Må være noe feil i toppen.

For det siste så har han ikke min type stil eller klarer å ordne noe som en vanlig mann i gata ville gjort. Finner alltid en unnskyldning til å ikke rydde oppi noe. Mer historier en virkelighet føler jeg.

Eneste positive jeg klarer å finne ved han er at han er snill, hyggelig (når han ikke blir sur eller sjalu (uten grunn), morsomt og ålreit å være med.

Jeg trenger virkelig enn som viser mer selvstendighet en det og skjønner at andre har ting å gjøre en å leve på en rosa sky. Jeg har prøvd å prate med han, men han jatter bare med. Virker som han ikke forstår hva jeg ønsker av en mann. Det virker som han ikke skjønner at jeg ønsker meg en som ikke er sjalu uten grunn, er selvstendig, pliktoppfyllende, har bena på jorda, o.l.

LÆRT NOE NYTT FOR Å SPARE TID

Jeg har idag lært noe nytt. Jeg har aldri prøvd dette før. For denne jenta fant nemlig ut lærte at det gikk an å kombinere trening med matlaging. Altså å kombinere å lage kyllinggryte og hvitløksbrød. Det er ikke avansert og da slipper man å vente på maten. Må jo uansett ha mat etter trening. Genialt.

Det som er greia er at jeg måtte kjører kortere pauser for å snu kjøtte og røre i gryta, men da holder pulsen seg oppe. Det er så bra!

Dagens trening var som følgende:

Utfall: 20 ×3

Knebøy: 10 ×3

Markøft: 15 ×3

Hip trush: 10 ×3

Skulder press: 10×3

Bryst press: 10 ×3

Biceps crul: 10×3

Dips på stol: 10×1 ( jeg er så dårlig i det. Målet er å bli bedre)

Situps: 10×3

En nedre mage øvelse hvor jeg ligger løfter bena opp og sakte ned. Husker aldri navnet på denne : 10×3

Vipps så var både gryta og brødet ferdig. Jeg var svett og kroppen sliten. Well done!

Glemte å ta bilde før jeg nesten var ferdig spist

Konklusjon: Veldig spennende og multitaske på denne måten. Se at det faktisk går Ann for å spare tid.

NOEN MENER JEG LEGGER MEG FORTIDLIG

Grimasene når man ikke bli enig og mye å velge i

Jeg prøver alltid å legge meg til sånn noenlunde normal tid, men det betyr ikke at jeg får sove helt med en gang. Jeg tror alle har sånne perioder hvor man ikke får sove ordentlig hver eneste natt.

Kjenner jeg blir så frustrert om jeg legger meg klokka 21 eller klokke 22 og får kritikk for at jeg legger meg tidlig. Får jeg kommentarer på at jeg er så kjedelig som legger tidlig, kjedelig å legge seg tidlig, hva er vitsen med å legge seg så tidlig, sove er kjedelig.

Altså er det så mye spennende å se på tv eller sitte oppe bare for å sitte oppe. Noen har større hvile behov og større søvn behov enn andre.

Trodde klokke 21-22 var normalt å legge seg på ?

 

DETTE LIKER IKKE JEG

Idag blir det kylling gryte til middag (Sen middag), eller kveldsmat. Ser nå at klokka snart over 19.00 på kvelden. Jeg må snart komme i gang med en treningsøkt. Har ikke trent på noen dager nå, og det merker på kroppen.

Jeg kjøpte kylling idag, men jeg har en casu når det gjelder kylling og det på alt kjøtt egentlig. Jeg er så pirkete der at jeg spiser ikke fettet og ikke slintrene på kjøttet. Så når jeg er ferdig med det, så er det minimalt igjen.

Er det bare meg eller spiser ikke du det heller? Jeg syns det bare ekkelt og vanskelig å tygge.

Så mye kastet jeg av kyllingen idag. Bare slintrer

Men skal bli godt med gryte. Positive er at jeg kan ta med meg på jobb i morgen ettermiddag/kveld.

Jeg lar alltid kyllingen ligge å trekke inn krydderet før jeg begynner å steke det. Mens dette god gjør seg, så skal jeg skvise inne en trenings økt. For det tar en 20-30 minutter å lage dette, så da skal jeg kose meg svett kropp.

DETTE BLE SÅ BRA

I dag har jeg begynt å forberede mange finner sommer dager ute. Jeg starter så dagen som vanlig med kaffe og telefoner. Deretter gikk jeg til pappa og hentet et teppe jeg hadde fått. Når jeg først var der tok jeg med hunden hans hjem. Fikk jeg og hunden selskap.

Jeg fikk på plass teppe, la på duk, satt frem blomst og pyntet det jeg klarte. Gleder meg til å kjøpe masse fine planter for å ha der ute. Det blir hyggelig. Skal også ha gardiner der og le vegger så jeg kan sitte ute når det blåser og regner.

Etter på tok jeg en gå tur mamma. Skravlet og drakk mere kaffe. Nå færer det til butikken for å handle. Må sørge for at min vakre mamma for mat også i disse tider.

Idyll

Hygge
Hygge
Prosjekt
To gode venner

 

KVINNER ER SEX SYMBOL FOR MENN

 

Jeg har ofte fundert på hvorfor menn tenker så ofte på sex, hvorfor de er så opptatt av sex og at tankene er basert sex i alle sammenhenger. Alt skal dreie som om sex. Det har seg sånn at ikke alle er sånn, men ofte veldig mange er sånn. Jeg føler det en brøk del som ikke er sånn i det hele tatt. Går det an å tenke på noe annet.

Jeg lurer veldig mange ganer på om menn i det hele tatt ser på kvinners personlighet eller om de bare fokuserer på kropp og tenker at hun der hadde vært digg å få liggi med. Hun der hadde vært digg å kaste rundt å senga og få satt på alle fire. Det er ålreit å bli daska på rumpa, men ikke til en hver tid. Det er ålreit å bli tatt på puppene men heller ikke til en hver tid. Er det sånn at munnen blir studert for å se om hun klarer å suge godt. Studerer de hvordan er kvinner gaper når hun spiser for å se om hun virkelig klarer å gape over en penis.

Menns tanke gang er veldig merkelig når det gjelder greiene der. Det liksom litt sånn når man prøver å skifte tema, så får man beskjed om å ikke snakke seg bort.

Ikke missforstå meg. Jeg er glad i sex, jeg er glad i å få nytelse men ikke hvor en hver pris. Jeg misliker menn som er så opptatt av sex fordi det er mye annet ved kvinne en bare underlivets kjønnsorganer.

Det er mye annet man kan prate om og finne på enn sex.