EN HEMMELIGHET DU IKKE VISTE OM MEG

Nå skal jeg si deg en av mine mørke hemmeligheter, som er så innmari dømmende i dagens samfunn. Det er at for en del år siden så var jeg sammen ei jente. Jeg gikk over på den skeive siden, som det heter. Men å kalle deg skeiv syns jeg er helt fjern. Ingen kan noen for at jente tenner på jente, gutt tenner på gutt eller jente tenner tenner på gutt og jente, eller gutt teller på gutter og jenter. Det er ganske naturlig. Det er slik vi er skapt. Det er slik gud har skapt oss. Det er sånn skjebnen har bestemt at det skal være.

Det var ganske amazing og være sammen med en jente. Riktig nok var dette en gutte jente. Hun var en fantastisk sjel. Den gangen ble jeg sett rart på, jeg ble dømt og det gikk spekulasjoner om at jeg var lesbisk. Jeg fikk slengt etter meg at jeg traktor lesber, men jeg dreit i det. Jeg var stolt for at jeg hadde kapret hun.

Vi var som et normalt par. Vi gjorde som kjæreste par flest gjorde. Vi var ute med venner, holdt rundt hverandre offentlig, klinte offentlig, holdt hender offentlig, flørtet offentlig og fant på masse gøy.

Dette er grunnen til at jeg prøver å slå så hardt ned på dette med homofobi og støtter skeive dager. Fordi jeg har stått i den situasjonen selv om å ikke bli akseptert og få dritt slenging etter meg nettopp fordi jeg var sammen med en jente. Skjønner ikke problemet. Fordi den kjærlighets romantikken der kommer jeg aldri til å glemme og det vi hadde det så gøy. Vi hadde det så gøy, så koselig og samleien våres var helt fantastisk. Det var jo selvfølgelig krangling også, men det er normalt i et forhold.

Hadde jeg blitt sjekket opp av en jente igjen, så hadde jeg nok gripi den om kjemien var der.

Så kjærligheten er det enten om det er en person med pupper og vagina eller flatbrysta og en penis.

EN PERSON SOM LAGER ET HELVETTE

Han jeg drev å surret med for å for en liten stund tilbake og som jeg kontaktet for å si at jeg var ferdig og at jeg ikke så meg og han 5 år fremover. Han har slått seg vrang. Godt å være tøff bak en skjerm, men ikke så tøff face to face vet jeg.

Ikke denne helgen som var nå, men forrige helg ble han av en merkelig grunn sjalu. Han lagde sitt eget hodet kjør. Jeg var ute å drakk og plutselig fikk jeg meldinger. “kos deg med Kjetil.” Hvis jeg hadde prøvd å få han til og bli sjalu, så hadde jeg klart det.
Jeg tenkt WOW, hva skjer nå? For det første kjenner jeg ingen Kjetil og for det andre så skjønner jeg det gjør vondt, men ikke ødelegg min kveld med ditt tanke kjør.

Denne helgen natt til lørdag fikk jeg meldinger om hvor mye han savna meg og at han var glad i meg. Jeg måtte da skjønne hva han mente. Jeg er jo ferdig snakka om det kjærlighets opplegget der og vil kun være venner. Det er han inne interessert i. Sagt at vi burde klare å hilse på hverandre i denne byen, men det innrømte han at han ikke var voksen nok til. Han viser seg ikke i byen så lenge jeg er der.

Jeg har full forståelse for at det gjør vondt å se noen du er glad går sin egen vei. Å miste en person man er glad i er super vondt, men må da gå an å oppføre seg for det om.

Lørdags kveld lagde han et forferdelig show. Skjønner ikke hva han ville oppnå med det. Brukte så stygge kort og kort som ikke kan brukes. Han hadde veldig lite fornuftig å si.

For det første startet han meldinger med at det gikk rykte om at jeg hadde sendt lett kledde bilder rundt, tenker også. Jeg hadde sendt et bilde til en kompis med opp kneppa bukse knapp hvor det stod” Den følelsen når buksa ikke passer etter middag.”

Jeg spurte om å få se dette bilde som tydeligvis gikk rundt, men da skiftet han emne. Da fikk jeg at jeg ikke trengte han som venn fordi jeg hadde så mange og i han syne øyne var det “all or nothing.”

Han mente jeg var psyko i hodet mitt. Han påstå jeg fulgte med på snapp chat kartet hele tiden for å stoke.
Han mente jeg stolte på en jævla opp for å ikke bli gravid. Altså jeg har en app for å følge med på når mensen kommer. Altså FLO appen ( genial om du ikke har den eller ikke har kontroll på mensen).

Han brukte tilogmed min venninne. Hun hadde sendt melding til dattera hans og de er venninner hvor hun skrev “skjer?”
Det gjør du bare ikke. Du bruker ikke min venninne som ikke har gjort noe i mot meg. Det er overhode ikke greit.

Til slutt så kunne jeg ta med meg den jævla sjalusien min et annet sted.

Hadde han kjent meg så godt som han påstår han gjør, så vet han at jeg ikke blir sjalu uten grunn. Han vet så jævlig godt at jeg ikke bruker det fordømte karet på snapp chat. Jeg fortalte han at han ikke trenger å bruke min venninne i mot meg, heller ikke graviditeten for han vet så jævlig godt at det stikker så langt inni hjertet rota fordi jeg fødte død fødsel i August. Han har sagt at han aldri kunne bruke et sånt kort i mot noen fordi det er så stygt. Men der var han ikke til å stole på.
Jeg sa at han ikke trenger å legge sin sjalu si over på meg og for å skåne sine egne oppdikta historier.

Jeg var så sinna denne kvelden og så skuffa. Såra. Jeg viste ikke hva jeg skulle gjøre og var veldig glad jeg ikke var alene, men at jeg var hos ei venninne. Skjønner ikke hva han ville oppnå med å lage et sånt leven?

Men han er veldig tøff bak en skjerm, når han bli konfrontert face to face så er svak og feig. Han er ikke så tøff da.

Ikke alle gutter er bra og man skal stadig få oppleve galskapen til andre. Som jeg tenker det angående “rykter” så er det gøy at andre vet mer om meg enn jeg vet selv. Enda bedre å være et samtale emne for da blir jeg ikke glemt da. Da blir jeg tenkt på. Koselig det.

 

 

SLIK ER VI NORDMENN OM VÅREN

Litt komisk å tenke på, men vi alle aller fleste går i hi som bjørnen å vinteren og ser hverandre ikke før snøen forsvinner. Mindre kontakt med hverandre og mindre ute.

Når våren kommer så skal verandaen eller ute plassen ordnes så tidlig som mulig. Det handler om at vi skal pakke oss inn i masse klær og tepper. Tenne varmelampa og sitte å drikke vin når det maks er 10 grader ute. Viktig å vise at man kan kose seg, spesielt så kan sitte med glasset å si hei til naboen. Det er viktig.

Vi som er single, kanskje de i forhold også blir vår yr. Det noe merkelig som skjer med kroppen våres på våren. Da skal det luftes, sjekkes opp og senga skal gå varmt. Dating sider, spesielt tinder blir sveipet mye på og ender opp med senebetennelse.

Ikke minst det viktigste av alt og mest deiligste av alt. POLLEN! Deilig med pollenallergi. Deilig med tett nese, røde øynene og kløende øyne. Nyser for fullt og får masse gjester. Antall nys er vist antall gjester du får.

FØLTE MEG GAL OG DRO PÅ TUR

Denne dagen her har gått i ett fra 12. Var ikke hjemme før kl 19.00 cirka. Da var det godt å sette seg i sofaen sin.

Jeg startet dagen med kaffe. Så vasket jeg håret med lille sjampo ( satt med den ca 20 minutter) for å så følge opp med en hår kur.

Jeg og ei venninne hadde egentlig planer om å ta toget til Porsgrunn idag fordi hun skulle hentet seg bil og vi hadde de planene klarer. Med å rekke tog bytter, når vi var i Porsgrunn og når vi måtte dra for å rekke toget her ifra. De planene snudde seg når jeg var på vei ut til hun.
Da ringte jeg hun og sa “JEG KJØRER.” Det går fortere og er mye billigere.

Hentet hun, dro innom kiwi for måtte ha provianter til turen og der fant jeg en haiker. Haikeren ble med tur. Haikeren var min kompis. Nylig gjort det slutt med kjerringa og trengte en tur. Så han hang seg på nedover. Jeg var glad for det for hadde aldri i verden funnet veien hjem igjen alene. Jeg eier ikke retningssans etter svarstad.

Fikk henta denna bilen, dro innom å spiste oss tykke på mc donalds og seilet nesa hjemover.
Det var veldig fint nedover der. Koselig, idyllisk og veldig enkelt å finne frem egentlig.

Måtte jeg kjøre han hjem for å så levere han hos sin bror. Så ble noen mil idag.

Men veldig koselig tur og jeg er sjeldent uten for kongsberg av ulike grunner.

 

 

RESULTATET BLE BRA

Jeg startet med en tortur for hår mitt og fant ut av jeg ville lysne det litt. Håret mitt er veldig enkelt å få ødelagt og blir veldig raskt tygge gummi. Jeg valgte å ikke lysne det med striper for de hettene som følger med i pakka er virkelig ikke bra for håret. Det sliter så sinnsykt. Jeg klarer ikke teknikken med hjemme folie og striper på den måten. Gå til frisøren om du skal stripe selv.

Jeg har opp igjennom livet mitt ødelagt håret mitt flere ganger med farging frem og tilbake. Alt fra hel farge til striper, til hair exteions. Jeg har vært så ødelagt at jeg nesten har vært kort på håret og extension gjorde meg skinnet i små striper enkelte partier i hodet. Jeg bestemte meg plutselig en dag for å la det vokse. Bli friskt og være slik en stund for å få det bra igjen.

Det tjente jeg på når jeg farget det nå. Da slapp jeg å miste mye hår, jeg slapp å få tygge gummi hår og jeg slapp å få slitt hår.

Jeg har tatt en farge til fordi det var en del orange skjær i det og det ville ikke lille sjampoen mestret å tatt. Det handler om at jeg har for lite pigmenter av noe slag i håret.

Nå er det endelig bra. Jeg er litt overkant lys, men heller det en å være påske gul og kan tone det ned med lille sjampo over en liten periode. Da får jeg det silver etterhvert.

Er det noe jeg er god på er det hår.

Sjekk forandringen

SJEKK FORANDRINGEN- BLI NY

Min mote

God formiddag dag fine du. Klokken er nå 10.27 og jeg har vært oppe noen timer. Startet dagen med en lege time for å ordne prevensjon, da jeg ikke klarer flere graviditeter og ønsker kanskje å finne meg en partner uten å bli redd for og bli gravid. Kunne selvsagt brukt kondom men den kan sprekke.
Har brukt p-sprøyte før uten noe problem eller jo vent.. Eneste problemet var at jeg fikk litt uregelmessig mens når jeg sluttet på den. Tok en god del måneder før den stabiliserte seg. Legen fortalte meg at om jeg ønsker barn, så kan ta opp til et år før kroppen godtar svømmerne. Det er relativt. Per nå ønsker jeg ikke barn. Vil leve litt og nyte livet litt. Føle meg litt fri!

Jeg har gjort en stil forandring. Hold deg fast for det skulle virkelig ikke bli så ille. Jeg har vært sånn nogenlunde lys fra før av. Dro i går og kjøpe hårfarge fordi jeg ønsker å tone det litt opp. Litt lysere. Så jeg kjøpte deepend blondering 2-4 nyanser, som jeg har brukt i min ungdomstid. Det er ikke den sterkeste en gang. Hun i butikken lovte meg at jeg ikke skulle bli helt platina blond eller orange. Flaks at jeg tok med en lilla shampo på kjøpet for å si det sånn.

For jeg ble BLOND og jeg ble ORGANGE i enkelte partier. KRISE! Nå driver jeg med operasjon redd hår før jobb fredag.

Brukte den i går i 15-20 minutter med en kur på 20-30 minutter. Pluss farging. Bruket opptil to timer på håret mitt i går kveld. Ny runde idag.

Det er selvsagt deilig med litt hår pleie også. Litt spa hjemme for hår.

Deilig med litt fornyelse nå mot sommeren.

MINE FORBILDER OG ET FORVRENGT SYN PÅ KROPPEN

Jeg har hele livet mitt ønsket meg en annen kropp. Jeg har hele livet hatt noen forbilder og sett på kroppen demmes og tenkt damn sånn vil jeg se ut. Når jeg så meg i speilet var det slik jeg så meg selv. Når jeg gikk bort fra speilet, så ble jeg skuffet. Jeg så jo ikke sånn ut i de hele tatt.

En av drømme kroppene var denne stjernen. Kunne ha en sånn kropp var drømmen.  Flat mage, smal midje, slanke bein og et perfekt utsende.

Jeg hadde en annen drøm og kunne se ut som shakiara og danse som shakira. Jeg stod alltid i speilet og drømte meg bort. Prøvde å danse som hun. Stramme inn magen og hadde lite håp om at jeg bare ble som hun.

Jeg hadde også en ør liten periode hvor jeg kunne som baby spice. Liten, søt, smart med et ør lite snev av dumhet.

Vi alle har nok hatt noen forvrengte forbilder. Vi alle har hatt noen å se opp til som vi aldri nådde opp til.

Jeg har de 2 årene lært og akseptere kroppen min som den er. Jeg er 29 år og nå. Det betyr jeg ikke aksepterte kroppen min før jeg var 27. Det er mange år hvor jeg har trudd jeg var tykk og feit. Lubben og bollette. For mange valker her og der. Disse fett her og der. Brude brukt botox og restylane. Større pupper og mer sprett rumpe.

Nå har jeg skjønt at jeg er i topp form, kroppen er topp, jeg har fått utdelt denne kroppen her og den skal jeg leve med resten av mitt liv. Den bare er sånn. Kan trene for å forme den, men det stopper der.

Perfekt uansett. Ingen er uperfekt. Alt er perfekt i mitt liv og ditt.

8 GRUNNER TIL Å TRENE

Du har sikkert lest og ikke minst hørt dette en million ganger om alle grunnen til å trene. Jeg gi deg noen grunner til hvorfor akkurat jeg trener og en grunn til å starte å trene om du tenker tanken. Det aldri for seint å starte.

TRENINGS GLEDE

  1. Jeg klarer å yte daglige gjøre mål uten få vondt i ryggen, da jeg sliter med skjev ryggrad. Jeg klarer å yte på jobb uten å få så vondt i ryggen. Handler om at jeg driver med alt fra små til store forflyttinger i løp av en vakt.
  2. Jeg får mer energi overskudd til å gjøre ting gjennom hele dagen. Orker å gjøre ting når jeg er ferdig på jobb eller når jeg har fri.
  3. Jeg blir i bedre humør. Blir eventyrlysten, glad og slipper å gå å være deprimert. Det hjelper med å forebygge angsten min.
  4. Jeg får bedre nytelse i senga.
  5. Hode er klarer og tenker bedre.
  6. Øker søvn kvaliteten min.
  7. Slapper bedre av, når jeg først slapper av. Slipper å rastløse ben når hode er slitent. Det samkjøres bedre.
  8. Trenger du hjemme, kan du se ut som du vil og ingen som ser på deg eller føler du blir sett på om du føler deg ukomfortabel med det.