JEG ER SKADET OG UTROLIG FORNØYD

Denne dagen har jeg filleren meg ikke gjort mest eller vent det har jeg klart, selv om jeg har liggi på sofaen halve dagen og sett på serier. Kan forresten anbefale ” The order” på netflix om du er tom for ideer til å finne på noe.

MIN MOTE

Jeg fått rekki mye fra rundt 16.00 til nå 21.08. Vært så effektiv at jeg nesten mister målet med meg selv. Jeg er så rastløs om dagen at jeg må finne på noe. Ferie er både godt og vondt det, men tiden for å gjøre ferdig prosjekter og gjøre ting man elsker mest å brenner for.

La meg ta deg med på dagens reise.

Jeg har tatt sol i 25 minutter, fikk sjokk hvor dyrt det hadde blitt for er mange år siden jeg tok det sist, da jeg har vært mye i sola her hjemme og en tur i spania de to siste årene. kosta over 100 kr for 25 minutter. Dette er jo ran spørre meg. Deilig var det. Slappe av litt i solen med god musikk på ørene. Sol gir energi og D-vitamin og ikke minst godt sjela.

MIN MOTE

Jeg dro hjem og skiftet for å reise på trening. Var så godt i gang at jeg tenkte hvorfor ikke. Tross skaden i benet i går, så måtte jeg fokusere på overkroppen. Ble rygg, bryst og armer i dag. Deilig!

Så spant jeg innom senteret en tur, for var på jakt etter biker shorts, men fantes ikke noen steder. Så endte opp med to kne tights, to skjørt og en trenings shorts (kan vise senere).

Så har jeg malt en dør i hvit. Skal vise deg endelig resultat når jeg får gjort det ferdig. Gruer meg litt til operasjonen i morgen så måtte utsette og sette meg ned for å slappe av.

Pusser opp
Denne døren skal bli hvit

Men nå var det godt med en dusj så slipper jeg å gjøre det i morgen tidlig før jeg skal på sykehuset. Noe jeg gruer/gleder meg til. Er lokalbedøvelse og ingen anelse hva som venter meg.

SMERTER I AKILLESSENE + OPERASJON I MORGEN

Igår gjorde jeg noe jeg aldri pleier å gjøre. Jeg er så dårlig på å lage middag og pleie meg selv. Den huden min ikke råtner, skjønner ikke jeg. Hehe.

Masken var kjempe deilig å ha på. Fuktig å god. Satt fint på huden og kjølte huden litt ned også. Noe av det beste jeg har prøvd hittil.

Jeg er stiv å støl etter treningen igår og en Akilles som ikke er kjempe god. Kjente det var noe rart når jeg gikk på mølla i går i stigning og hadde litt vondt når jeg trente styrke, så måtte trene i sokkelessen. Kommer jeg hjem og etter å ha sittet en stund så var det vondt å tråkke ordentlig ned. Den er bedre idag, men tenker den kan få litt hvile og normale daglige aktiviteter så blir det så blid igjen og kan fungere.

På formiddagen idag, så tenker jeg det blir sofaen og netflix noen timer. Stiv og støl etter gymmen i går også. Det er så deilig. Kroppen virket iallefall. Senere vet jeg ikke. Kanskje jeg burde funnet frem noe strikking igjen og sysselsatt meg selv ( starte på Julegaver?) De eldre setter pris på litt hjemmelaget. Eneste jeg kan lage er sånne bordbrikker til å ha kopper på.

Neglbånd betennelse
Ser godt ut skjønner du

I morgen skal jeg på drammen sykehus og jeg gruer/gleder meg. For skal ta en liten operasjon, så den fingeren min blir bra.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

JEG OPPSUMMERER UKENS TRENING

Denne uken har jeg hatt 3 økter i varmen. Det begrenser hva man orker å trene. Derfor har jeg lyttet til kroppen og tatt det ganske rolig til meg å være. I tillegg har jo ikke kroppen trent inne på mange måneder og det merkes også på kroppen.

Jeg hadde en økt med jogge intervaller. Den gikk bra tross varmen inne og lenge siden denne kroppen har kjent på den treningen.

Jeg har hatt en overkropps økt med 10 minutter roing som cardio.

Jeg har hatt en liten ben økt med moderat gåing på tredemølla med økende stigning.

Jeg føler at denne uka har kroppen fått valuta og kick starta inne treningen. Kjenner jo at styrken har holdt seg noenlunde, kondisjonen har delvis holdt seg og utholdenheten.

Det er så fint på sense at vi må vaske alt vi bruker etter bruk. Det er tar virkelig ikke lenger tid på trening av den grunn. Da hjelper man jo å holde det rent.

Det er viktig å lytte til kroppen i varmen når man trener og drikke masse.

NÅ ER DET ENDELIG FERIE

MIN MOTE

Jeg hadde jo egentlig planer om å gå ut i ferie for noen dager siden, men på papiret går jeg ut i ferie i morgen. Fredag ringte en fortvilet kollega som hadde vansker med å få tak i mennesker, så jeg tok vakta. En dag-vakt fra 8-14 og det var helt innafor. Jeg elsker å jobbe og jeg jobber hardt.

I går så tok jeg en powernapp etter jobb. Det var skikkelig digg. Senere tok jeg meg en en deilig dusj, smurte kroppen, ordnet meg litt og reiste ut å fanget en deilig starten på ferie middag. Nå i varmen er det begrenset var jeg gidder og orker å lage. Blir jo mett av stå i varmen over gryta før man er ferdig maten.

MIN MOTE

Endelig regner det litt, men fortsatt klamt og varmt. Jeg tenkte idag på å bruke dagen på å få ting litt på stell her hjemme. Skal love deg det flyter av badetøy, sekker, bager, fiske utstyr etc fordi jeg ikke har giddi eller orket å gjøre noe den siste uken. Orker jeg senere idag blir det ei litta trenings økt fordi nå er det fin temperatur.

Dagens trenings plan er å løpe litt og trene bein styrken. Det er så deilig det. Rumpe, lår, legger. Elsker når det svir!
Visner beina, dør vi!

 

EGEN FACE BOOK SIDE- FØLG

Jeg har opprettet egen facebook siden – Lisa Marie Borgman – blogg som jeg håper du vil like og følge (føler jeg trygler her nå).

Der vil jeg vill jeg legge ut alle innleggene jeg poster, så om du vill få det med det vil jeg anbefale og følge siden min. Da har du også mulighet til å sende meg melding med fine tilbake meldinger, kritikk, spørsmål eller hva det enn måtte være.

Velkommen skal du være♥

JEG MÅ FÅ BARN, DYR BIL OG DYR CAMPING VOGN FOR Å BLI INKLUDERT AV VENNER

Ensomhet

Jeg vet ikke hvordan jeg skal ordlegge meg i dette innlegget fordi det er så vondt å kjenne på ensomheten. Grunnen til at jeg føler på ensomheten er fordi min nærmeste venner ikke inkluderer meg. De blokkerer meg helt ut.

De planlegger ferie og vi alle har ferie likt. De planlegger camping tur på en kjempe fin campingplass. De siste dagene hvor jeg har vært med dem, så har de ikke snakket om annet. De sitter å prater om hvor gøy de skal ha de, hvor fint det blir, forberedelsene de gjør og hva de vil gjøre på turen. Der sitter jeg som et dumt nek og ikke har noe å si fordi jeg ikke er invitert. De skjønner ikke det tror jeg.

Han ene spurte meg “er du ikke invitert?” og jeg svarer “nei.”

De tar enda ikke et hint om at jeg føler meg utenfor og at de kanskje burde inkludere alle.

Det har jeg seg sånn at de har dyre biler, de har barn, de har camping vogn. Jeg har ingen av delene. Jeg sitter her med med null barn, ingen camping vogn eller dyr bil. Trodde virkelig ikke de hadde den “status” delen i seg. De har alltid vært veldig jordnære og brydd seg. De har alltid inkludert alle, men nå siden jeg ikke har alt det dem har så blir jeg holdt uten for.

Jeg sitter å gråter ofte fordi alle skal på tur og jeg blir hjemme. Jeg har ingen “venner” og jeg har bare meg selv. Det gjør så vondt, det er så vondt å ikke bli inkludert. Det er så vanskelig å sette ord på det. Det knyter seg innvendig og jeg tenker hva feiler det meg? Må jeg blir rik for å bli inkludert? Må jeg kjøpe meg en bil til 200 000 kr for å bli inkludert? Må jeg kjøpe camping vogn til 40 000 for å bli inkludert? Må jeg få meg barn for å bli inkludert? Må jeg ha masse penger for å bli inkludert? Hva må til at jeg skal bli inkludert?

Jeg er ingen andre enn meg selv og jeg orker ikke forandre meg fordi at jeg skal bli inkludert. Nå i ferie tidene kjenner jeg veldig på det fordi det er ikke gøy å bli holdt uten for. Det stikker i hjerte og mange. Får klump i magen. Tårene vrenger seg innvendig og jeg har bare mest lyst til å hyle eller bare gå i hi som bjørnen. Ingen vil legge merke til meg uansett.

Jeg får sitte her dyster og alene fordi jeg føler jeg at jeg fisker fisker jeg aldri får inn på land. Jeg sveiver og sveiver, men ingenting skjer.

SMINKE INDUSTRIEN ER AV PLASTIKK

MIN MOTE

Hele tiden skryter vi av produkter vi kjøper og har prøvd en liten periode, eller har kjøpt gjentagende produkt flere ganger fordi vi er fornøyde. Har du egentlig tenkt over embalsjen rundt disse produktene? Tviler på det sterkeste.

Vi kilde sorterer og klager over all plasten vi finner ute i naturen. Plasten som også havner i havet eller i elva du sitrer og fisker i. Stien du går på eller fjellet du sitter på.

La meg ta deg med dykk nede i min sminke verden for denne industrien er ille. Ser du noe her som er miljøvennlig, kan levers til ren sortering eller går alt som restavfall?

Hver gang det blir kjøpt en maskara tilsvarer det så mye plass at det nesten dekker en kaffe kapsel. Det er mye. Hvor skal maskaren kildesorteres? Den er jo full av guffe inni så får ikke vasket den og puttet den i plastikk avfallet.

Hva med pudder ? Øyenskygge, foundation eller alt annet ? Hvor mye av dette er papp som er enkel kildesortering og enkelt kan gjenvinnes uten og forurense havet, stien du går på eller fjelltoppen du sitter på?

 

SINGEL- TOK GREP Å HANDLE LEKETØY

Sexlivet mitt er ganske mørkt om dagen. Det er så mørkt som i kjelleren det. Da er det ganske mørkt. Jeg har tenkt at siden jeg er singel, sex leketøyene under senga er godt brukt, så måtte jeg faktisk revurdere og kjøpe noe nytt.

Vi trenger stimuli. Vi trenger nytelse. Jeg trenger stimuli og jeg trenger nytelse. Siden ingen vil ha meg og jeg ikke finner den “rette” så tar jeg saken i egne hender som jeg gjør ofte fordi det er vanlig, naturlig og helt fantastisk å kjenne sin egen kropp. Så lenge man vet for G-punktet er, så sier jeg kjør på.

For meg er det ganske naturlig å prate om sex. Det skal ikke flaut, kleint, kall det hva du vill. Det er så naturlig. Det naturlig å stimulere seg seg selv med en dildo oppi musa. Det naturlig å ta dusjen i dåsa. Altså, havet er stort.

Jeg har kjøpt meg nytt leketøy og er drit stolt av det. Jeg sliter litt med å finne noen som passer meg og passer mitt understell for alt er ikke stort der nede og mange leketøy blir for store både innvendig og på klitoris.

Trenger ingen man når man kan handle etter sine behov på interntett.

DET ER NÅ JEG LEVER- NÅ LIVET ER

Idag har jeg vært å fiska. Var på et sted som heter Pikerfoss, ca 10 minutter uten for byen. Det var så sinnsykt deilig.

Det jeg liker med å komme meg ut er å høre alt det fine naturen har å by på. Bare se trærne bevege seg, gresset beveger seg, fuglene, lyden av vannet som plasker inni kantene, kjenne litt vind i huden og bare sitte der i stillheten å lytte. Da koser jeg meg. Jeg,fikse stanga og bikkja var på tur idag. Han elsker å fiske og komme seg ut i skogen.

Bildedryss fra dagen.

Det blei ikke noe fisk, men det gjør meg ingen tingen for elsker å komme meg ut i naturen. Det er der jeg trives best. Jeg er en person som blir rastløs av å sitte inne i hjemmet.

JEG FIKK SJOKK

 

Jeg fikk sjokk når jeg så kroppen etter sola idag. Fy flate og heit jeg er. Siden jeg er så veldig deilig og heit fra før av ble det ikke noe bedre av sola. La meg koke og brenne med sola.

Merker virkelig ikke at sola tar når det er litt bris.

Nå sitter jeg å fisker for å kjøle meg ned etter ei trenkngsøkt før idag.