EN FEIL FRA MIN SIDEN SOM JEG BEKLAGER

Reklame | posterstore.no

 

MIN MOTE
Prøvd å pynte seg

Først vil jeg bare beklage innlegget her som ikke her ligget en rabat kode som jeg glemte å skrive inn på for helgen, men frem til kl 00.00 i kveld gjelder rabatkoden min  Lisamarie45 posterstore.no
Det tar jeg på min kappe om du hadde tenkt å handle med 45 % rabatt. Hvis ikke regner med at du hadde sagt i fra uansett.

I går kveld så var jeg hos bestemor. Hun hadde invitert deler av familien på middag. Hun hadde disket opp en ribbe med sprø svor, medisterkaker, julepølse, hjemmelaget surkål, saus/Sjy, poteter og for å toppe det hele så var det riskrem med hennes nydelige hjemmelagde rød saus til slutt. Jeg skal love at den er så godt at ingen klarer å gjenskape den dagen hun forsvinner fra jorden. Hun kommer garantert til å ta med seg den oppskriften i grava. En vellykket kveld og etter lengtet etter en lang periode uten å kunne treffes. Det var super koselig.

Ikke minst deilig å kunne pynte seg litt. Se litt ut som menneske og gløde litt. Jeg er ingen smykke person men bare se ordentlig ut med sminke, en fin topp og jeans gjør mye for meg som person.

Humor
Artig med en liten utradisjonel selfie

Til denne vakre dagen så kan jeg meddele at jeg fikk gått en tur på nesten 3 kilometer i vinter sola i dag. Jeg har fått gjort ny norsk og starta på ei innlevering. Føler meg grønn på sidemål, men får godkjent på innleveringene så noe riktig må jeg gjøre. Jobber hardt for å kanskje ikke stryke til våren. Har stryki før og ikke planer igjen. Så fikk jeg stekt noen pepperkaker. Lagde ikke deigen fra bunnen av fordi den ferdig lagde på butikken er ganske god. Så de er ikke hjemmelaget med men hjemme stekt kan jeg kalle det. Nå på tampen av kvelden fikk jeg jaggu skvisa inn en 30 minutters fullkroppsøkt.

Advent
Tenner et lys for GLEDE

Nå ligger jeg rett ut på sofaen med farmen også nå starter et nytt program på tv 2 som heter “Norge i krise.” Det tror jeg kan være spennende. Hvis du kjeder deg og mangler julegaver mens du ser på tv så er rabatt koden lisamarie45 en kode som gir det 45% rabatt på posterstore.no

Håper jeg du har hatt en hyggelig helg med gode tilbud og fått starta på julegaver. Tatt tid til familie og hatt en koselig første advent med familie eller alene. Alt blir bra <3

 

TENK SMITTEVERN OG GJØR HANDLINGEN HJEMME FRA

Reklame | posterstore.no

Jeg tenker at nå er det under en måner til og julestresset begynner rundt ørene. Det er advents tiden skal på plass, julebaksten planlegges og ikke minst innkjøp av julegaver. Enten er du godt i gang med planleggingen eller så har du ingen anelse på hva du skal finne på.
Jeg tenker spesielt nå i disse smittetider, så kommer ikke jeg til å handle en enste julegave i butikken. Det handler om at jeg skal være en av de personene som gidder å være med på dugnaden og ta en for laget.

Små eller store pakker, eller bare noe fint til deg selv. Jeg elsker å pynte mitt hjem og elsker å ha det fint med en hjemme koselig stil hjemme. Det finner jeg hos posterstore.no.

Nå er det Black Friday og black weekend. I den forbindelse vil jeg oppfordre deg til å bruke gode tilbud på nett i stedet for å gå i butikken for å redusere smitte og ikke minst slippe å stå i lange milevis køer for kupp. I tillegg kan jeg gjøre handelen enklere og billigere for deg med en rabatt kode  Lisamarie45 som er gyldig hele helgen.

POSTERSTORE

Posterstore har et hav av ideer og valg for å finne den perfekte julegaven eller noe til deg selv.  De har mange flotte bilder og rammer i skandinavisk design for enhver smak og er du skikkelig ivrig kommer det nyheter hver tirsdag. Plakatene demmes er laget for at vi skal kunne klare å skape for egen bildevegg som er naturlig og koselig for deg.

Det beste av alt er alt de trykker er trykket på en bærekraftig måte som er produsert av papir i høy kvalitet.  I tillegg kan vi sammen endre forbrukeratferd på lang sikt. Målet er å minimere miljøpåvirkningen av demmes produksjon på en slik måte at det kan bli de høyest børekraftig standardene.

Her kommer min vegg av bilderammer og nydelige plakater som jeg bare elsker å se på her hjemme.

Mitt soverom

POSTERSTOREfine blomsterplakater

 

Walking closethet

Posterstorenydelige plakater

 

Et hjørne Stua

posterstorefine svarthvite plakater

Så pust inn og ta handlene hjemme i sofaen med et glassvin og en god film i en lun sofa.

KROPPEN HAR RAST BETRAKTELIG

Jeg håper ikke det virker støtende for noen fordi jeg vet mange sliter med vektnedgang av ulike årsaker også kommer denne lille pipestilken her og syns litt synd på deg selv. Jeg har som sagt før at jeg har aldri hatt god selvtilitt før nå de siste årene. Jeg ble bedre etter jeg begynte å trene og ha litt fokus på kosthold.

Poenget mitt her er at når man er syk så skjer det ting med kroppen. Den er ikke sulten. Matlysten er kraftig redusert og kan bli kvalm av å spise fordi det er for mye slim i magen. Jeg veide før jeg forkjøla med oppkast 62 kilo og jeg bar ikke fornøyd. Jeg kjemper for å gå gå opp i vekt. Jeg vil ha en vekt på 64/65 kilo fordi jeg er 165 cm overbakken. Jeg er ikke tilfredsstilt å ligger under 60 kilo selv om kroppen min er sunn.

Jeg veide meg i går kveld og veide 58 kilo. Jeg har rast ned mye på korttid. Det er skremmende hvor fort det går. Jeg vet at jeg muligens går raskt opp igjen, når jeg kommer i gang med aktivitet og mat innholdet øker igjen. Jeg syns det bare så skremmende å se at 2 uker med lite næring går så drastisk utover vekta og helsa.

Nå må jeg begynner å kommer igjen og komme dit jeg var om ikke mer. Orker ikke se ut som en kleshenger for å se det sånn.

Jeg vet man skal være fornøyd med den man er og alt det der. Det håper jeg du er uansett fasong og klesstil. Jeg håper du tar vare på deg selv og gjør det som må til for at DU skal nå dine MÅL. Det er viktig.

 

DET KULT HVOR LITE SOM SKAL TIL FOR AT DET BLIR FINT

Jeg kjenner energien er økende, kroppen er mer rastløs og det tyder bra på at denne lånte kroppen er på bedringens vei. Jeg fikk infall i går. Et STORT innfall. Jeg fant ut at jeg hadde mer grå maling igjen og mens jeg satt på do for å tisse i morgne i går, så tenkte jeg “hadde vært finere med grå lister, fordi hvite er her dette snart fra hverandre.” Det har vært slitt, vanskelig å holde reint fordi jeg ikke viste om det var møkk eller slitasje. Tror ikke det har blitt gjort noe der siden huset ble bygget en gang på 50-60 tallet kanskje.

Jeg malte det grått uten om tak listene inn og over badekaret. De er fortsatt hvite. Jeg malte lister, vinduskarmer, dørkarm og terskel. En terskel grå og den inn til bade hvit. Det hang en gammel hyllet på bade bade som var i treverk. Den ble piffet opp med grå maling og lilla gardin bånd. Pyntet med led lys og en liten engel. Nå ble det romantisk og hyggelig inne på der. Ble faktisk koselig å gjøre sitt ærend. Jeg har forresten også opp et gammel bilde jeg fant hjemme, som jeg ikke hadde noe sted å ha. Tapeten er forresten helt grusom!

 

Følte jeg klarte å gjøre det beste ut av standarden på badet for at det skulle se noget bedre ut. Gardinene som henger der skulle jeg egentlig kaste, men tenkte at jeg kunne klippe de og sy de opp og det ble så fint. Det passa så fint med det lilla båndet på hylla også.

Jeg malte hele altså.

Jeg blir så imponert og fasinert av hvor lite som skal til for litt forandring er og at ting ser nyere ut. Det er bedre å bruke opp det gamle før man inviterer i nytt. For gammel kan til tider være like bra som nytt. Det er så kjekt å få brukt opp gamle malingrester i spann, så de kan kastes. Gamle gardiner og hyller kommer til nytte.

JEG MÅTTE TA EN NY TEST

Nå skal ikke jeg klage for det finnes noen der ute som har det mye verre en meg. De syns jeg faktisk synd på og spesielt nå i disse korona tidene som bare går i bølger på smitten. Opp og ned på smitte bølgen som er som bølger om dagen.
Uansett, så stiger ikke energien. Jeg pusher meg selv gjennom dagen fordi jeg må gjøre ting. Det badet mitt vasket jeg i dag, for det så ikke ut. Klesvask opp etter ørene som måtte tas. Mat inntaket er lite fordi jeg ikke har matlyst, blir kvalm og kastet opp to dager på rad nå. Så nå håper jeg det er stabilt og at maten blir værende.
Feberen er nede, men fortsatt luftveis symptomer og slapp. Jeg skjønner  jo at jeg blir slapp når jeg ikke får spist tilstrekkelig. Det sier seg selv.

Nå har jeg gått hjemme siden vakt forrige Lørdag. Ligget omtrent siden da. 1 1/2 uke. Grunnen til at jeg syns det er grusomt er fordi jeg savner jobben min, savner treningen, jeg savner venner og familie. Jeg er nok ikke den eneste i disse tider som er så strenge. Det er viktig at det er så strengt og at hver enkelt følger.

Jeg tok en korona test forrige uke, den var negativ. Jeg måtte ta en ny en nå for å eventuelt komme tilbake til jobb til uken om jeg er bedre. Jeg er sykemeldt ut uken. Det handler i grunn om at siden symptomene vedvarer så kan den første testen være falsk negativ. Siden jeg har kastet opp så må jeg uansett være hjemme 48 timer etter siste oppkast.

Når jeg orker så prøver jeg å få gjort litt hjemme, eller ligge på sofaen med studier. Det er begrensa hvor mye hjernen min får med seg, fordi jeg mister fokus når energi nivået er bunn og kroppen ikke har nok bygge steiner til alle systemene i kroppen.

hjemmelaget lapskaus
Home made

En ting er jeg stolt av og håper jeg har knekt matte koden i potenser og standardformer. Jeg har aldri gjort så mye oppgaver rundt dette før og det er super gøy å regne det ut, sjekke fasit og svaret er riktig. Fortsetter jeg slik, burde jeg klare eksamen neste høst. Først ut er ny norsk skriftlig og bokmål muntlig til våren.

HELE NORGES TRIM DRONNING LAGER KAOS

Kari jaquesson
BRUK DET!

Først vil jeg bare si at dette innlegget ikke er noe personangrep fordi det ønsker jeg ikke, men jeg kjenner jeg må få ut min frustrasjon. Jeg snakker nemlig om Kari Jaquesson, som den siste tiden har fått frem det mest grusomme i folk bak tastaturet. Det gjelder både privat personer og kjendiser.

Hun fremstiller viruset som at det ikke skulle vært farlig, betal mest mulig med smittebomben sedler (noe som er smittebombe) og ikke bruk munnbind siden det ikke har effekt (i følge hun). Hun mener at alle skal dø uansett og at vi ikke kommer til å død av denne pandemien. Hun går rundt å drar snørra rundt i ansiktet og tar det med seg over alt. Hun fremprovoserer noe som ikke er greit.

Hun har vært god morgen Norges trenings dronning for lenge siden og hvordan kan en person som er så opptatt av helse mene at dette ikke viruset ødelegger allmenntilstanden? Hvordan kan hun mene at munnbind ikke bør brukes fordi det ikke har noe effekt?

Det har seg slik at veldig mange etter dette viruset ikke kommer seg ordentlig på bena igjen. Veldig mange har vansker med pusten og få normal lungekapasitet etter på. Mange dør fordi det rammer så hardt. Lungene våre kan bli svarte som aske om vi får dette viruset. Det er en grunn til at munnbind skal brukes. Det er for ikke smitte andre eller bli smittet selv. Sett det på helt på spissen, så vet jeg ikke om hun hadde ønsket å bli operert uten at de stod med munnbind. Jeg har ikke likt det.

Nå har det seg seg slik at dette gir et dårlig forbilde og skaper yngre følgere et feil bilde av dagens situasjon og smittevern. Ingen av oss som et nettroll og tør å kommentere de styggeste ordene på nette kjenner hun på privaten. Så hun gjør dette for å provosere, få mer likes eller hva det er så skaper hun er aggresjon blandt sine følgere som overhode ikke bra. Jeg kan med hånden på hjertet si at hun er farlig som hun holder på, eller mener hun ironi og det motsatte av det hun sier?

Jeg syns bare det er trist at ei som en gang var oppgående og flink skal lage så mye kaos og hat bland mennesker.

Vær så snill og ikke hør på dette tullet. Følg retningslinjene. Bruk munnbind og bruk det riktig. Hold en meter om ikke to meters avstand. Hold deg hjemme om du er syk. Ikke ta på mer en du skal. Bruk kort der du kan bruke kort.

Gjør du alt dette hele tiden har vi kommet langt. <3

Det finnes noen som er glad i deg og vil ha det levende litt til <3

EN LANG UKE- FRISK? – SAVN ETTER HVERDAGEN

Etter en uke med stillhet og lite energi har det ikke skjedd så mye. Formen er fortsatt svingende med feber, nesetetthet, slapphet, vondt i hode og minimalt med næring. Bare i dag kasta jeg to jeg to yoghurter med ulik smak fordi det vrengte seg i smaksløkene og ikke var noe godt.

Jeg måtte ringe legen, og lege skal ringe meg i morgne. De må da få sjekket meg. Orker ikke gå sånn på halv tolv lenger.

I løp av en uka her jeg har jeg ikke gjort stort. Anna hverdag har vært i god form for å si ligge rett ut neste dag. Slitsomt. Ikke korona for det fikk jeg svar på torsdag og den var negativ.

Når jeg har hatt energi har jeg prøvd på noe da og få opp litt julepynt fordi det er godt å gjøre enn å prøve og få liggesår.

Nå kan jeg med hånden på hjertet si at jeg virkelig savner jobben min og treningen. Det er virkelig kjedelig å ikke treffe et menneske og ikke orke det. Det er si ufattelig trist. Jeg savner å gjøre det jeg liker best og ha den energien jeg normalt har, som er høyt og lavt.

Bare slenger med noen livet i bilder.

SLIK PAKKER JEG INN MINE GAVER

I hvor mange har vi ikke prøvd ulike papir, pakkebånd og tenkt ulike måter å få pakken fin på. Hver år finnes det en haug med nye praktiske løsninger, men jeg vil dele min løsning med deg.

Når jeg handler papir så kikker jeg inni dem. Det er fordi jeg hater tynt papir og fant noe nyt papir er hjemme som jeg kasta. Det er fordi det ryker bare du ser på det. Å legge en pakke under treet som er teipet sammen fordi det er ryki i hjørnet er ikke veldig fint å få eller ha som pynt under treet til julaften. Bløter pakker er et mareritt og pakke inn så jeg kjøpe esker og pakket det inn i dem (ja, noen tror de får harde pakker), men det som er så fint at da kan putte opp i en ting eller to til så slipper man å krangle med papir og ting.

Gaveinnpakning
Dette bruker jeg for å pakke inn
Gave innpakkning
Denne lager sånne fine tråder på båndet.
  • Får kjøpt alt av utstyr på matbutikken og på de fleste matbutikker finnes det ekstra utstyr for å få fine pakker.
  • Jeg kjøper alltid de som har grå papir innvendig. Det er mye tykker og enklere å håndtere enn andre.
  • Pakkebånd, saks, teip og merkelapper.
  • Husk at pakkene skal kanskje fraktes fra sted til sted så veldig fint at de ikke spjærer på veien.
  • Husk å klipp av det overflødige på endene, lag alltid en fin brett inn så får du en fin kant. Ikke lat som du har hatt dårlig tid. Bruk tid og ikke stress.
Gaveinnpakkning
Vips så ble det finere og mer profesjonelt

EN LITEN TING GAV STOR FORANDRING

I går skulle du sett meg. Gikk faktisk og drassa på et juletre hjem fra byen i en stor bag. Jeg hadde tidligere satt opp en juletre, men for å se hvordan det ble i hjørnet mitt. Jeg innså at jeg trengte nytt. For det første var den plastikken så morken at det rant så mye granbar til sammenligning med et tre som kom fra skogen.

kunstig jule tre
Fra kort tree

Jeg klikket meg inn på Clas Olson sin hjemme side og fant et til 500 kr i størrelse 210. Jeg gikk til byen (bilen har streika, så den er gravlagt). Spurte han i kassa om han hadde det fordi jeg ikke fant det i hyllene og ikke fant jeg hylle nummeret heller. Han kikka og fant det ikke han heller, men han fant på det sin pc. Han ringte en kollega og de ble enige om at det stod i kjelleren. Så han var så snill og gikk helt ned for å kikke for meg. Kom opp igjen med et oppsatt tre. Det viste seg at det var utstillingens modellen fra i fjor. Han ordnet en bag for meg og pakket det sammen for meg. Så snill og kundevendlig han mannen at jeg får ikke rost han nok. I tillegg fikk jeg 150 kr rabatt fordi det var en utstillings modell. Det var herlig og få til det nå jula.

Jeg drassa på denne baggen hjem, ubrukelig å bære, ryggen likte det ikke og ble skjev i side vekten. Jeg kom meg omsider hjem. Er ikke så langt å gå. 10 minutter i moderat tempo.

Kom hjem og fikk opp dette treet. Gud så deilig med et større tre. Passet perfekt i stua mi. Helt konge! Jeg må flire av meg selv. Jeg er ikke mer en 165 høy og juletre på 210. Det ble krakk for å nå nye høyder.

Kunstig juletre
Til større juletre. Perfekt!

 

Har jeg i tillegg hatt et dilemma med sånne hyller som det er skjulte veggfester på at de at tilta litt forover og vært så ustø, men det problemet løste i dag. Jeg kjøpte hyller knekker i svarte og skrudde de opp. De gav hyllene nytt liv, veggen ble ikke lenger tam og fikk “nye” hyller. Er kjempe fornøyd.

Interiør
Så enkelt og så fint.

Nå er det tente lys, fyr i ovnen, julefilm og krypi under teppet. Nå sprenger bihulene så må nok ta meg en meg en powernapp. Det er så godt!

Ta vare på deg selv <3

TIDEN BORTE OG KORONA TEST

Jeg har vært sånn passe dårlig på å være her og det handler i det store og hele om tidsklemma. Har en periode lagt denne bloggen litt til siden og fokuser på skole kontra jobb. Det er tiden har gått til og samtidig hjemmetrening, selv om jeg ikke må trene hjemme så velger jeg å unngå store folke mengder på sentret her hjemme.

Tror du ikke jeg nok en gang har fått betennelse i en annen finger, så jeg har siden lørdag liggi rett ut og ikke å gjøre noe i mer en maks 5 minutter. Sikkert ei litta forkjølelse i tillegg. Rennende nese, vondt i hode foran i bihulene, slapp og først i går fikk jeg feber. Jeg skal senere i dag ta en korona test for å utelukke det. Det handler om jobben min, familie i risikogruppen og at jeg ikke vil smitte andre jeg møter. Jeg har selv satt meg noen dager i karantene.

Nå driver jeg med en norsk oppgaver om for og i mot søndagsåpen butikker og jeg er helt blank. Jeg har fått ned noe, men en kunst å argumentere for og i mot på noe jeg syns er ganske ålreit. Tips?

Når jeg først er inne på det med korona og smittevern. Det er over 3000 smitta i Norge den siste uken og enkelte velger fortsatt å droppe håndspriten på butikken og munnbind blir slengt på gata. Skjerpings!

Ellers håper jeg du holder frisk og gjør det du kan. Ta vare på deg selv, andre og ta i mot de små gleder som kan i en tung tid. <3