3 MÅTER Å FORTELLE EN GUTT AT DET IKKE FUNGERER

Den følelsen når du må fortelle en gutt at dette ikke fungerer

Jeg syns det er så vanskelig å fortelle en gutt at man ikke er interessert mer, ikke vil mer, vil gjøre det slutt, ikke min type. Da kommer alle spørsmålene om hvorfor og at han skal endre seg. Gi meg en sjanse til, det skal ikke gjenta seg, jeg skal skjerpe meg.

Det er jo et bare noen få måter å gjøre dette på. Jeg syns det er så vondt å ser andre blir såret, men må man så man. Kan ikke pine han i andre enden og tro alt er bra.

♥ Jeg starter med den verste varianten. Det er å bare slutte å svare.  Blokkere alt og unngå steder han vil være på. Men det tror jeg kun mest gærne folk gjør. Har faktisk vært borti en X en gang som gjorde det. Det var så vondt, så det er veldig stygt gjort. Ikke minst feigt å ikke si i fra at det er slutt

Har du noen bedre tips å gjøre det på? Opplevd en hendelse som ikke greit i forbindelse med at det blir slutt eller lignende.

♥ Nest beste er å sende en melding med alle grunnene. At det ikke virker eller at det slutt med hvorfor. Det er i grunn feigt det også å sende en melding på det. Så tenker jeg at i 2020 er det veldig vanlig og mange takler ikke å få det hørt med ord. Men ingen takler å høre en stemme å si det. Forteller det selvsagt på en fin måte avslutter med at man kan være venner fordi det kan fungere bedre.

♥ Til sist er å møtes og prate om det. Snakke om det ved å se hverandre. Se kroppsspråket, mimikken i ansiktet og høre ord lyden i en samtale. Det er det mest voksne.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg