ALLE ELSKER, MEN IKKE ELSKER MANDAG

Endelig! Jeg elsker mandag. Det er en så perfekt dag. Mange er sånn “off, mandag” og skikkelig nedlatende til denne dagen. Skjønner ikke det. Ny uke og nye muligheter. Mest perfekt dagen hele uken!

Sammen skal vi være perfekt og uperfekt. Låten er gammel, men om du ikke har hørt den så anbefaler jeg og høre denne.

“BlimE- du er mer en god nok “

Den låta sier mer en 1000 ord. Mens du hører på den burde du sjekke ut videoen på YouTube om Kongsberg sin egen. Sangen begynner å bli gammel, men det er fortsatt en fin og god låt om du vil bli i bedre humør og tenke positivt.

Nå skal jeg inn på jobb klokka er allerede 07.27. Starta dagen skikkelig der med en kaffe og mellom bar. Mellom bar har jeg alltid i skapet. Veldig kjekt når jeg er litt små sulten og til frokost, fordi jeg er overhode ikke noe frokost menneske.

Etter jobb så dro jeg innom butikken og så ekkelt å kjøre med så vindt. Vugger i hele bilen. Verste med å dra på butikken nærmere 15.30 tiden er at det er stor trafikk, trafikken står stille fordi alle sperrer alle kriker å kroker og tror de kommer raskere frem med å smytte seg inn. Konsekvensen er at vi fra side veiene ikke kommer ut. Aldri flyt i trafikken. Alle har like “dårlig” tid.

Stusslig dag ellers. Stekte noe kylling biter og lagde gryterett senere. Ble en uplanlagt power napp. Deilig, men blir så døsig resten av kvelden og små tomlete i hode. Ellers sett på serie og tatt livet med ro. Det er noe hele tiden. Problemet mitt er at når jeg ikke har noe agendaen må jeg lage noe eller så blir jeg kokko av å bare sitte her å tvinne tommel totter.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg