ALT TRENGER IKKE SE UT SOM EN IKEA KATALOG

Denne dagen har gått til jobbing. Først så startet jeg dagen med å gå rundt i denne vakre hvite fluffy morgen kåpen min med kaffen og noen vakre vår bilder innen i fra. Neida, men jeg nøyt virkelig at det gikk mot lysere tiden og klokken ble stilt. Det gjør meg virkelig lykkelig og mindre depressiv.

Hva tenker du om at alt må være som en ikea katalog?

Uten filter

Så gikk jeg i dusjen, mens jeg stod i dusjen så tenkte jeg over en ting jeg. Hvorfor må alt være så damn perfekt hele tiden? skjønner ikke hvorfor alt må ha filter, alt må pakkes inn, bordet må ryddes før det kan tas bilde av o.l. Jeg syns det naturlige er veldig pent, og at det syns at det er rot i norske hjem og med deg selv. For meg trenger det ikke være strøken til en hver tid (roter like fort igjen). Det trenger da ikke se ut som en ikea katalog eller et interiør magasin hele tiden. Det blir så veldig falsk. For det er ikke mulig om man ikke har støv på hjernen eller en hushjelp. Vi lever da ikke i en film, selv om man kunne ønske det av og til. Da er ordner alt seg nesten hver gang.

Kan vi ikke bare være litt mer avslappet til samfunnet og ting rundt oss. Det er sunt å ha litt rot og se ut som en dass. Det sunt å vise andre at man har det litt rotet og gå ut uten sminke. Alt er sunt, men det er ikke sunt i lengden tenker jeg å ha alt “perfekt.”

 

1 kommentar
  1. Jeg skrev faktisk et innlegg der jeg ikke hadde orket å rydde på en stund og jeg hadde masse oppvask. Sånt skjer i min hverdag pga helsa mi, men jeg tar det ikke så tungt. Klart jeg liker å ha det litt ryddigere når det kommer folk, men når det bare er meg og min samboer så får det bare tas i det tempoet jeg orker. Nå ligger jo han syk i tillegg så da er det jo ekstra mye rot. Pytt pytt!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg