Bak fasen er det ingen som ser, kropps press er noe drit og se ut som en dass er fantastisk!

Du kan stå der å bruke fem timer på sminken med å legge først foundation, pudder, high light,, øyenskygge, rush, eyeliner, maskara, lipliner, lipgloss, øyebrynsfarge. Rullehåret og sette opp håret i den fasongen du blir fornøyd med. Jeg derimot gidder nemlig ikke. Eneste gangen jeg pynter meg er hvis jeg har en grunn til det ellers så er det bare lett maskara, gre håret og kanskje sette det i en strikk. Da er jeg ferdig.

Skjønner ikke vitsen med å lage den perfekte lokken for å uten døren eller for å poste den på bloggen og instagram så alle skal se hvor bra du faktisk ser ut og under er alt bare kaos. Jeg går virkelig i mot bølgen og er meg selv. Jeg er for en mer naturlig lokk som er faktisk skaper oppmerksomhets, enn å bruke en masse tid på bade for å skape en lokk alle prater negativt om og blir kalt “skrapelodd.”

For første gang på lenge som var her om dagen brukte jeg briller en hel dag. Kan ikke huske sist jeg brukte de. Det handlet om jeg er mer komfortabel med linsen enn med briller. Den kvelden der så hadde jeg ikke b-h under og jeg brydde meg ikke hva folk sa om jeg så ut som en dass. Jeg hadde i tillegg på meg en rosa pysj bukse med sokkene over bukse beina og crogs. Dro på butikken slik jeg sto, gikk og så ut. Jeg tenkte at har ikke folk setter jenter i den daff stil og uten b-h, så har de ikke sett folk før. Jeg driter i det, kunne virkelig ikke brydd meg mindre.

Her gadd jeg faktisk å ta litt pudder på i ansiktet. Fletta en dårlig flette i fullfart på vei til jobb. Tatt meg maskara og bitte litt på øyebryna. Som dere kan se er det ikke noe rush, high lighter og dill dall i trynet av noe ekstra form.

 

Poenger er bak de perfekte bildene som blir lagt ut med en ryddig stil, finnes det alltid et kaos. Ingen som vet hvordan det er bak fasaden til disse menneskene. Det er ikke så stil fult og så perfekt. Det ene bildet er det ene heldige av 100 bilder. Det ene bildet som blir lagt ut traff smilet perfekt og lyset perfekt. Jeg går i alt det dill dalet og ser meg lei av kropps presset. Vi glemmer hva som er bak fasaden.

Vær deg selv, ikke prøv å være noen du ikke er og vil du se ut som en dass hele dagen, er det perfekt!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg