BLI KLAR FOR SOMMEREN MED MINE FAVORITTER- OPP TIL 40 % SALG HOS ELLOS

Reklame | ELLOS

Mye mase fra denne jenta om dagen, men jeg er så veldig glad i vår og sommer. Endelig kan jeg fornye klesskapet mitt med noe fresht, vakker og nydelige ting. Jeg kan se sexy og deilig uten å måtte pakke meg inn i en polstra ull genser. Det å kunne la huden lufte, bena syns, armene syns, finne frem elegante midjen og formene. Det er jo bare så magisk.

Gå med en litt søt/kul shorts, men fin topp til, på med ola jakke og noen lekre sandaler eller sneakers. Kunne gå ut og bare “Hei, idag er jeg flott.” La vinden ta deg i håret og sola brenne deg på bena. Dra på en cafe eller kjøp en is og sette seg i parken. Sommeren er vakker. La meg gi deg litt inspirasjon og det er salg ikke minst! SALG! Jeg elsker salg, for som sagt så er det tilpasset min lommebok.

Jeg har plukket ut noe jeg ønsker meg fra Ellos og håper du blir like inspirert som meg. Så nå skal jeg bli klar for SOMMEREN!

Sjekke denne søte toppe som fås i ulike farger, en deilig tube kjole (slippe b-h er så deilig det), eller en enkel topp som passer til alt.

Bluse ( finnes i flere farger: 239//Topp ( finnes i 4 ulike farger: 77 kr//Tube kjole ( finnes i 3 ulike farger): 199 kr

 

Jeg fant samtidig en shorts og et skjørt. Får aldri nok av det i skapet. Syns er det så kult/søtt med litt bånd som sløyfes sammen og glidelås for å få frem det røffe.

 

Shorts: 199 kr//Skjørt: 300 kr

 

Et must er å dele mine favoritt parfymer. Bare elsker disse 3 parfymene og de har jeg i kjøleskapet til en hver tid. Dette er parfymer til hver anledning. Britney bruker jeg til det daglige når jeg har fri for eksempel, Jucy parfymen bruker jeg kun på jobb fordi den er så mild og skal ikke bruke sterke luker på kroppen. Lady million bruker jeg kun når det er festligheter eller noe fint som skal skje.

Lady Million: 570 kr//Britney parfyme: 575 kr//Jucy Coture: 625 kr

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg