Blir frustrert at du ikke kommer!

Det hjelper sikkert ikke at jeg går å tenker på det, men vil så gjerne gi kroppen min et par dager til på la meg få mens. Det før jeg tar en test. Det gjør sikkert ikke ting at jeg tenker på det. Forsinkelsen betyr ikke at jeg gravid og jeg håper jeg ikke er det. For jeg ønsker meg virkelig ikke barn. Men hvordan hadde jeg reagert om testen var positiv da ?  Jeg et få et bestemt på at hvis jeg skulle vært/ blitt gravid. Da hadde jeg tatt abbort. Jeg angrer så sinnsyk på at Jeg ikke dro å kjøpe å angre piller i det jeg spurte denne gutten om han kom inni meg. Det benektet han. Så hvorfor rant det så fra min vagina når jeg stod ? Ulogisk! Han er ikke noe familie far for å si det slik.

Mange årsaker til at mensen kan være forsinket. Kan være stress, at jeg går å tenker på graviditet som sikkert ikke eller håper ikke har funnet sted. Det kan være miljøfaktorer, trening, kosthold, gått ned i vekt men samtidig opp i vekt. Altås krympet i fett prosenten og opp i muskler. Jeg spiser regel messig og gjør de vanlige tingene. Jeg som alle andre har selvfølgelig brukt googel. Det er min bestevenn .

Kjøre, søte kroppen min. Vær litt samarbeidsvillig. Da hadde jeg blitt veldig glad. Da hadde mange bekymringer slipper tak.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg