BOLLEHELG, MORSDAG, VALENTINE OG IKKE MINST TRENING

Sjå sola

Husker ikke sist jeg var innom her, men er nå her nå. Tenker litt oppdatering er på sinn plass. Dagene flyr og jeg karer ikke følge med selv  innimellom. Er det da det er på tide og bremse? Jeg er en person som ikke stopper før det er STOPP. Holder på til jeg stuper og glemmer meg selv. Jeg vet at jeg ikke er alene med den tanken.

Denne uker har jeg hatt fri jobben, men ikke fri fra skolen. Tok ut avspasering fra jobb for å få litt pause og avbrekk. Fått trent skikkelig så langt denne uken, fått fullført en innlevering og nå står ny for tur. Denne gangen skal jeg skrive en moderne versjon av Karens jul. Hvem er karen idag og hvem er politimannen i dag? Helt greskt for meg. Leste teksten, men regner med de mener dikt og analyse eller noe. Gudene vet.

I går var jeg uten komfortsonen på treningssenteret. Jeg har aldri likt å trene foran speilet med “pumpe” gutta. Følt at de har eid speilet og det området der med vekter og benker. I går var jeg tøff og stilte meg opp. Følte meg litt i fin og sprek først i bakgrunnne og når benken var ledig kunne jeg være fin i front. Jeg har innsett at ingen bryr seg om må man står å trener der eller bak en vekk hvor det ikke er speil. Fikk kjørt nye øvelser og endre opplegg etter måned. Deilig! Deilig å være sprek og bli sprekere. Deilig å føle seg mer energirik og full av positive endrofiner. Gud jeg koser meg gløgg med det og alltid gjort.

trening
De burde vaska speilene litt.
Perfekt vær på onsdag. Måtte jo nytes

Har allerede idag vært ei litta tur på xxl, jula, europirs og rusta. Føler jeg har gjort mitt idag. Trengte litt diverse at kosttilskudd, løpe sko, tennbrikketer, spyle og frostvæske (hater å bruke penger på bil, men må jeg så må jeg) og kjøpt sikkert ting jeg ikke trengte.

Fikk handle mat for en uke. Liker å handle en gang i uken og holde meg til det. Slippe disse unødvendig handlingene og all den impulsen på butikken som “den er kjekk eller den så godt ut” så var den i handle vogna. Bare tull!

Trenings utstyr og tilskudd
Proteiner og nye sko

I kveld skal jeg kjøre en kompis så hardt at han kjenner det i morgen i beina. Fredag og bein økt 2 denne uka for min del. Jeg er så stolt at jeg endelig klarer 100 kg i beinpress. I fjor på denne tiden tok jeg maks 60. Det er deilig. Han skal få varme opp med apparater med meg, så kjøre knebøy først med stang bak også forann så vi får trent både forann og bak på lårene. Så tenkte jeg å avslutte med beinpress. Om det er mer energi til slutt og mer styrke i beina så blir det en kjap løpe tur på mølla. Perfekt økt også for han som ikke har trent så mye bein.

Det er så digg at jeg kan lære andre noe og få noen til å bli god i noe. Her om dagen lærte jeg pappa en fin dynamisk øvelse som strekker ryggen og skuldrene samtidig. Som han kunne gjøre. Det er så gøy! Da koser jeg meg.

I helgen skal jeg bake boller. Det er jo den store bollefesten på søndag. Nemlig palme søndag. Boller med vanilje krem og syltetøy. Deilig! Det er morsdag, så får kjøpe en blomst til meg selv og mamma. Jeg er ikke så glad i morsdag lenger fordi det bare en nok en påminnelse om at barnet mitt ikke hadde overlevelses sangs og endte med full gravferd. Sånn er det. Bare gjøre det beste ut av det. Det er noen dager som vekker følelsene litt nærmere enn de burde være. Får sette pris på de mødrene og ikke minst mamma som gjør en fantastisk jobb og jobben hun faktisk gjør. Det er viktig.

Det er valentine også så får kjøpe roser til meg selv for kjærlighetens gnist er ikke her og så jeg får brine kjærlighet til meg selv og alle andre. Blir ikke mye romatikk i luften med rose blader på senga og sexy undertøy her nei.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg