DAGENS HANDEL OG DAGENS DEILIGE ØKT!

Dagens handel. Jeg syns det er så koselig å ha fuglene på utsiden på verandaen og jeg syns så synd på de for det er ikke alltid like enkelt å fange mat. Jeg har hatt en bolle med brød, men de spiser den så fort. De er skikkelig mat vrak. Så fant ut at jeg investerer et søtt lite hus, med litt digg inni og noen maisboller som de fikk i en skål. Nå kan de kose seg. Viktig å ta vare på dyrene uansett om det er sommer eller vinter.

Det var så digg å komme inn og trene idag. Det var deilig å endelig kunne bruke tredemølla. Det var så deilig å bruke hele kroppen på en annen måte en hva jeg har gjort siden Norge tok lock down. Nå kjenner jeg kroppen lever og har levert utrolig bra idag på mølla.

Det ble ei litta intervall økt for å sjekke kondisjon og utholdenhet. Den hadde ikke blitt så dårlig, for fokuset mitt hjemme har vært mest styrke med noe cardio.

Trening

Intervall økt er jo at jeg alltid kjører 4X4. Legger opp minuttene selv. Men jeg kjørte 30 sekunder på og 10 sekunder av. Jeg justerte stigningen underveis og halvveis trappet jeg stigningen ned igjen. Kjørte 0,5 % x 2, 1 % x 2, 1,5 % x2, 2 % x2 og ned igjen.

Tok to minutter pause med moderat gåing og jogget 5 minutter på slutten for å sjekke utholdenheten og får jobbe ut resterende av energien i kroppen siden jeg ikke skulle ha noe styrke etter på.

Trening

Så idag ble både hode, pattane og høna svett. Skikkelig digg!

Har du kommet idag i gang med treningen inne igjen eller mista motivasjonen?

Nå sier jeg kjør til trening og nå er det enklere å komme seg på trening siden sense er oppe igjen. Letter å legge inn rutiner og få det på plass. Skaper mer motivasjon en hjemme i stua. Husk, i stedet for en time på sofaen er det bedre med en time på trening.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg