Debatten om de ufarlige komplekser

Hei, alle lesere og ikke lesere.

 

Den siste tiden i blogg verden har det vært stort opp styr rundt komplekser og fordi Sophie legger ut ting om hennes endringer på utseendet som Kristin ikke liker. Jeg leser begge bloggene og syns begge to er helt fantastiske. Når det gjelder komplekser så er det individuelt og det helt individuelt om hva man velger å gjøre med det og lar seg påvirke. Min mening et at hvis man blir påvirket av at andre angriper kroppen med kosmetiske endringer så er ikke selvbildet veldig bra. Da har se ikke selvtillit og er virkelig ikke fornøyd med seg selv. Da har man noen som man ser opp til som et forbildet og vil gjerne være som personen. Det er må være greit for den individuelle personen. Det er ikke alle som klarer å få godt selv bildet før de har endret kroppen sin. Det et ikke alle som er fornøyd med egen kropp og utsendte. Det helt greit å gjøre noe med det før å øke selvtilliten. Jeg er mere for at det burde vært en aldersgrense og at foreldre ikke kan signaler og gå for det. Den aldersgrensen burde økes til 20-25 fordi da er vi modne nok til å ta egen avgjørelser.

 

Når det gjelder denne blogg “krigen” så tar jeg ikke noens parti men blir provosert når et menneske skal “angripe” et annet menneske bare fordi hun vil dele men at tema kommer feil ut. Tekst kan miss forstås og noen tar en mening og en beslutning allerede på en overskrift og de to første setningene i en tekst. Ingen som leser mellom linjene lenger og ingen som leser ordentlig før å oppfatte budskapet og meningen på riktig måte.

En tekst kan ødelegge så alt for mye og skape så alt for mye kaos og misforståelser!

For å gjøre det, passe sine egne saker og la andre gjør sin jobb. Da har man kommet langt!

Jeg har selv komplekser. Ønsker å ta botox på noen rynker jeg har. Rett og slett fordi jeg kun er 28 år og det er for tidlig å ha det. Jeg ønsker ikke å se eldre ut en jeg er. Når jeg legger sminken så tyter de frem. Jeg kommer aldri til å informere når og hvor. Eller oppfordre andre til å ta det. Det får bli et individuelt valg også får andre mene sitt der i fra.

 

Budskap: vær stolt av deg selv. Vær stolt av det du gjør. Tenkt noe igjennom ting før du handlet. Tenkt for og i mot. Vær stolt av dine handler og valg. Du lever bare en gang. Nyt det!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg