DEN PERFEKTE FORMIDDAGEN OG JEG GLEDER MEG

Idag er jeg symptom fri og fikk endelig klar signal til å kunne reise på jobb på mandag. Men energi overskuddet har vært stigende idag og har ikke følt jeg har hatt så mye energi på lenge. Så jeg bestemte meg for å bruke den energien til noe. Nå som det er begrensa på sosiale aktiviteter, så må man gjøre noe annet.
Du aner ikke hvor deilig det var å freshe litt opp etter mange sykedager på sofaen.

Jeg har lenge tenkt på å rydde verandaen og det begynte jeg med idag. Det har vært nesten et kaos der i hele vinter og bare gleder meg til ordentlig vår og sommer, så jeg kan sitte ute.
Siden røysa er stengt og jeg ikke får noe henger hit og heller ikke trenger det akkurat nå. Så fylte jeg opp garasjen i stedet så jeg kan få begynt etter hvert å ta i bruk den flotte verandaen.
Det går fort mange timer når jeg holder på alene, men samtidig går de timene veldig raskt. Får trimma litt da og se på det som fysisk trening nå som alt annet ikke eksisterer.

Tror du meg, det så verre ut en på bildet.

Jeg er enda ikke ferdig. Nå venter jeg på at mamma har tid en dag til å komme å hjelpe meg med de store tingene. Bare for å nevne det, så måtte jeg frykte edderkopp skrekken min og ta spindelvev. Jeg fant noen bøtter med vann og kastet det utover gulvet. Men allikevel klarte det å komme en inn i huset her. Så har en liten frykt at det kan være flere.

Nå har jeg dratt av sengetøyet, for det er jo ned svetta av feber og masse basiller av sykdom i. Godt å få skifta på det. Når man er frisk, så er det ikke godt å legge seg i sine egen basiller.

Nå kan jeg bare glede meg til få hage møbler på plass, få kjøpt noe blomster, få opp noen gardiner, pynte med duk, lys, pledd, puter og bare lage en lun og fin plass.

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg