DET ER GREIT Å VÆRE UTRO

Det er så fint når kvinner eller menn er utro. Ingen for menn er ikke bedre enn kvinner, og kvinner er ikke bedre en menn, når det gjelder det å være utro. Dette er så skjermet og ingen tør å snakke om det. Handler det om å skjerme utroskap? Det er jo snart like naturlig som å ha trekant sammen med kjæresten sin. Det blir på en måte utroskap det også for en annen kvinne eller mann er med på å forføre din kvinne eller mann selv man er med på det. Dette ble innviklet, men håper du skjønte poenget.

For et år siden også, så nevnte jeg dette med utroskap og jeg gir meg ikke før det går opp et lys fordi som er utro. De som driver med det.  Bare se her 

Utroskap virker så tabu belagt og det er det fordi det skal ikke gjøres. Det er rett og slett fy, fy. Slå på lanken og ris på rompa. Det er virkelig sårende om partneren finner ut av det. Det kan bli et rent helvete.

Hvis en partneren din finner ut at du er utro, men enda ikke gjør det slutt. Så det er noe riv ruskene galt i hodet. Går han virkelig på bort snakkingen, sjarmen og den søte egentlig deg fordi partneren er fortsatt så forelska og elsker deg over alt på denne gjord at han tilgir deg. Det river litt i mitt hjertet, når det skjer. Det er ikke greit. Ordene skal aldri gjenta seg, anger og så lei seg. Altså man skal IKKE være UTRO.

Å være utro er barnslig, uvoksent, ikke moden.

Det finnes et halv som opplever utroskap og mennesker blir såret for det. Altså, om du ikke tenner på partneren din mer og har en på kontoret eller gudene så veit, så vær voksen å gjør det slutt først i iallefall. Vær den voksne å gjør det slutt. Det er sårende det også, men på langt nær så sårende som utroskap.

Men de finnes da dem som er utro og allikevel tenner på partnere sin å tilfredsstiller hjemme for å dekke over utroskapen. Det er ingen ting ved utroskap så henger på greit. Det er ingenting ved det som er greit eller akseptabelt. Ingen vil tilgi noen som er utro. Du drar ikke hjem partneren din igjen og sover i samme seng etter du har vært utro. Altså jeg fatter ikke at det går an å tenke på utroskap, at det kan skje.

For meg er dette så unormalt og tragisk. Fjortis opplegg helt tilbake til middelalderen.

Det er et motto som sier: En gang utro. Alltid utro.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg