DET KULT HVOR LITE SOM SKAL TIL FOR AT DET BLIR FINT

Jeg kjenner energien er økende, kroppen er mer rastløs og det tyder bra på at denne lånte kroppen er på bedringens vei. Jeg fikk infall i går. Et STORT innfall. Jeg fant ut at jeg hadde mer grå maling igjen og mens jeg satt på do for å tisse i morgne i går, så tenkte jeg “hadde vært finere med grå lister, fordi hvite er her dette snart fra hverandre.” Det har vært slitt, vanskelig å holde reint fordi jeg ikke viste om det var møkk eller slitasje. Tror ikke det har blitt gjort noe der siden huset ble bygget en gang på 50-60 tallet kanskje.

Jeg malte det grått uten om tak listene inn og over badekaret. De er fortsatt hvite. Jeg malte lister, vinduskarmer, dørkarm og terskel. En terskel grå og den inn til bade hvit. Det hang en gammel hyllet på bade bade som var i treverk. Den ble piffet opp med grå maling og lilla gardin bånd. Pyntet med led lys og en liten engel. Nå ble det romantisk og hyggelig inne på der. Ble faktisk koselig å gjøre sitt ærend. Jeg har forresten også opp et gammel bilde jeg fant hjemme, som jeg ikke hadde noe sted å ha. Tapeten er forresten helt grusom!

 

Følte jeg klarte å gjøre det beste ut av standarden på badet for at det skulle se noget bedre ut. Gardinene som henger der skulle jeg egentlig kaste, men tenkte at jeg kunne klippe de og sy de opp og det ble så fint. Det passa så fint med det lilla båndet på hylla også.

Jeg malte hele altså.

Jeg blir så imponert og fasinert av hvor lite som skal til for litt forandring er og at ting ser nyere ut. Det er bedre å bruke opp det gamle før man inviterer i nytt. For gammel kan til tider være like bra som nytt. Det er så kjekt å få brukt opp gamle malingrester i spann, så de kan kastes. Gamle gardiner og hyller kommer til nytte.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg