Det skjedde noe rart idag

Hele helgen har gått til jobbing og trening. Uten om det har jeg bare slappet av. Har fått tilbakemelding på nok en innlevering. Ja, jeg driver med skolen enda. Ferdig i Juni. Nå kjenner jeg at pausen fra skole skal bli langt. Snart to videreutdanninger på kort tid. Uansett, Både tilbakemelding karakter var helt ok. Fikk jeg C som er en 4’er. Skal vel ikke klage på det. Heldigvis er alle disse innleveringene en øvelse til en eksamen i Juni.

 

Men, det er et men. Idag etter jobb, så hadde jeg egentlig ikke planer om å trene, men dro likevel og tok en økt, så slapp jeg i morgen fordi jeg har andre planer. Veldig stolt, av at jeg har klart med alle min erfaring innen for styrke at jeg har klart å lage et program tilpasset min kropp, hva jeg liker som er opp mot mine mål for treningen. Jeg har funnet enn kosthold plan jeg trives med og ekstra materiale for å få kroppen til å virke og bygge. Det er en litt kunnskap som må til for å klare det.

 

Idag når jeg var på trening, så kom det en mann ved siden av meg på en matte. Jeg kikket bort fordi jeg lurte på hva han skulle gjøre, mens jeg hadde hvile repetisjonene. Han tok av seg øre pluggene og spurte “du blir ikke fornærma om jeg står ved siden av deg her?” Svaret mitt var “nei, blir ikke det (lo jeg litt)”

I mitt hode så tenkte jeg at det ikke noe å spørre om. Plassen på sentret er jo for alle, er det mange som skal trene rundt samme sted, så må vi jo dele på plassen. Jeg tenkte så rar du er som spør om det. Veldig hyggelig å bli sett, og snakket til. Men han var litt små kjekk, så hva med “hei” eller  et annet dårlig kjekke triks liksom. Jeg bel så fascinert av han, fordi han var å spenstig og myk. Han drev med noe yoga/tøyning av noe slag. Oppetter veggen med bena, hit og dit, rundt og rundt med kroppen. Skulle tro han var en ape, men ble imponert at det går an å være så sterkt med sin egen kroppsvekt. Jeg personlig har aldri prøvd sånn yoga lignende ting, hadde sikkert blitt jævlig sterk om jeg allerede ikke er det.

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg