Dette er bare noe jeg elsker å gjøre.

Reklame | Nelly H&M

Annonse: H&M og Nelly

Tenkt deg at du har hatt en dårlig nattesøvn og var så tung og trøtt i kroppen når klokken ringte. Du klarer å stå opp etter nok slumringer på telefonen og krabber deg ut av sengen. Du får omsider surret deg gjennom klesskapet, inn på badet for å fikse deg og omsider ut av døren. Du rekker ikke så mye mer, pga slumringen til siste stikk.

Idag hadde jeg en sånn dag, kroppen virket, men virket på en måte ikke. Hatt en fantastisk dag på jobb. Vurderte å trene idag, men etter gårsdagens bein økt er jeg støl på fremsiden av lårene så kunne ikke gjort det jeg hadde planer om idag. Jeg ser heller ikke poenget med å trene, når kroppen er ødelagt etter dårlig nattesøvn. Da vil ikke treningen bli opptimal. Den vil bare bli tung og et ork. Slik skal det ikke være fordi jeg skal smile glede meg til trening. Det gjør jeg hele tiden, men idag valgte å høre på kroppen min.

Hva finnes vell ikke bedre å gjøre, når man kommer hjem fra jobb. Jo, nemlig å ligge rett ut i sengen en 30 minutters tid og bare strekke på kroppen og slappe av. Trenger ikke sove eller lukke øynene. Må gjerne likke å surfe på facebook om det er det om å gjøre. Det hjelper så mye nå som ettermiddagen har kommet stormmende på plass. Resten av dagen byr bare på en rolig fredag. Meg, jobbe buksa, hette genser, ta av alt som strammer, serie/film, kanskje rydde litt eller lese litt, eller bare kulen helt på sofaen med teppe i fosterstilling. Perfekt fredag og bare koble litt av. Nå er det HELG!

(Genser fra H&M / Belte fra nelly )

 

Ha en strålende helg 🙂

XoXo

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg