DU ER IKKE ALENE! VOLD/OVERGRIPER I HJEMMET

Dette er ikke en annonse eller sponse. Men dette innlegget er en hjelpende hånd og noe som er viktig å huske på. Særlig nå i disse sykdomstiden.

Dessverre er det flere ting som blir stengt. Mange arbeidsplasser, alle skoler, alle barnehager, alle universitet og treningssenter. Mer og mer stenges dag for dag. Dette utgjør at flere trolig vil til bringe flere timer en vanlig hjemme.

Trolig vil flere tilbringe mange flere timer med voldsutøvere og overgriper. Det vil bli større skader av enkelt mennesker i hjemmet. De stedene som nå er stengt, var det trygge og gode stedet hvor de kunne koble av fra hjemme. Når dagen var omme, så ville trolig mange gruer seg til å dra hjem. Nettopp fordi at på forhånd viste du hva som ville skje, når du kom innen for den døra eller senere på kvelden når barnet hadde lagt seg. Nå er det viktigere en noen gang å ha noen å snakke med og oppsøke hjelp. Flere steder finnes det krisesenter også eller vi har den fine telefonen du kan ringe volds linjen.

Volds linjen er gratis og du kan være anonym. Du kan ringe når som helst. Døgnet rundt. Du er ikke alene! Her vil du få svar på spørsmål, råd, snakke om opplevelsene dine og få hjelp.

Selv om vi skal ta for hånds regler og følger reglene fra høyeste hold idag, så må hjelpe de som opplever vold eller overgripeleser. Ved mistanke eller du ser noe. Ikke vær redd for å hjelpe og ta opp telefonen. Det er ikke sikkert personen tør å gjøre noe med det selv.

Du er ikke alene♥ 

 

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg