Du er utro du!

 

Det er et tema som jeg nesten aldri ser kommer frem, eller er oppe, blir aldri pratet opp, det er så skjermet at jeg spyr av tanken. Nemlig UTROSKAP! 

Jeg syns det er på pass å ta frem dette teamet og få det frem at det ikke er greit å være utro. Det finnes ikke noe som er “ok” ved det. Det finnes ikke noe som er bra med det. Det er så sårende for den jenta/gutten det gjelder. Det er så irriterende forbanna barnslig og umodent å være utro.

Hvert minutt, hver time, hver dag, hvert døgn, hver måned, altså 365 dager finnes det mennesker der ute som er utro mot partneren sin. Vi kan ikke bare sitte her og se på at så mange blir skuffet, såret, får hjerte sitt knust fordi en annen person er tiltrekkende og personen ønsker ønsker å ha sex med annen. Hva som gjør det spennende vet ikke jeg. Det er virkelig ikke klok skap i hode.

Det finnes så utrolig mange arbeidsplasser der ute. Er det de som jobber hjemme fra, de som jobber på kontor, de som reiser mye, de som er på byen ofte, eller bare føler for å ta en jakt tur som er de værets.

Det finne så mange måter å unnskylde seg på: 

“Jeg må jobbe overtid idag.” 

“Jeg skal trene etter jobb”

” Jeg stikker en tur på jakt”

“Jeg stikker på en kjapp løpe tur”

“Jeg har hjemmekontor idag, vil du komme bort?” 

“Partneren min er på jobb reise. vil du komme?”

” Vi skal ikke bare ta en tur inn på doen på utestedet?” 

“Skal vi leie et hotell rom?” 

 

Jeg kan remse opp i de uendelige. Jeg syns ikke dette er greit. Roten til mye vondt er Internett faktisk. Jeg hakker overhode ikke på Internett og sosiale medier fordi det er viktig verktøy i hverdagen, men det jeg mener at det så mye dating sider, facebook med gamle kjente, snapp chat osv, som kan lage utroskap fordi partneren ikke klarer å holde seg i skinnet. La oss si partneren er på jobb reise, kjeder seg på hotellrommet, andre partneren vil aldri finne det ut han/hun er tro salt hjemme.

 

Nei, utroskap er ikke greit. Det så forbanna uvoksent om du er kvinne er eller mann. Gift eller ugift. Er du lei partneren din, ha baller nok til å ta det opp og fres opp sex livet litt da eller vær, tøff til å gjøre det slutt. Gnisten er borte. Det er så mange der ute som blir såret på grunn av det faktisk eksisterer så godt i det skjulte. Jeg har selv opplevd utroskap tidligere og det ikke noe god følelse. Det er vondt, det hjertesorg, det er grining, det sinne, det er fortvilelse, det er alt i en pakke av følelser på en gang.

For meg så er det så enkelt. Klarer du ikke prate om det, klarer du ikke gjøre det slutt, så kan du bare stikke å være utro og jeg skal love deg at tingene dine står på trappa etter på! Så enkelt er det!

Vi må tenke oss om før vi i det hele tatt vurderer tanken på utroskap. Det er noe som heter “Se, men ikke røre.”

 

 

2 kommentarer
  1. Hei!

   Utroskap er fremdeles tabubelagt, og de færreste ønsker å snakke om dette eller dele personlige erfaringer. Vi kjenner alle noen som har vært et offer for utroskap, eller har vært utro. Kanskje en selv sitter med de samme erfaringer.

   Du nevner internet, sosiale medier, datingsider og facebook som en utfordring i forbindelse med utroskap. Ja det kan være en av faktorene som spiller en rolle hvordan vi kan komme i kontakt med andre mennesker, eller potensielle partnere om du vil. Videre kaster du ballen over til arbeidsplasser og hvilke unnskyldninger folk kan bruke for å treffe andre. Det som er viktig her at du ikke starter en heksejakt. Tenk på alle den som benytter sosiale medier HVER dag og ikke er utro. Tenk på alle som går på jobb, om det er kontor, hjemmekontor eller jobbreiser, og ikke er utro.
   Så ikke tvil hos kjærestepar med å mistenkeliggjøre dem som bruker internet eller dem som jobber.

   Utroskap er ikke ok, men det å skrive at tinga bare settes på trappa om en har vært utro er litt vel sort/hvitt. Det er veldig mange nyanser av grå mellom de to. Alt håp er nødvendigvis ikke ute etter et utroskap. Mange par jobber seg gjennom denne livskrisen og kommer ofte enda sterkere ut etterpå.

   Du skriver:
   “Vi kan ikke bare sitte her og se på at så mange blir skuffet, såret, får hjerte sitt knust fordi en annen person er tiltrekkende og personen ønsker ønsker å ha sex med annen”

   Hva vil du bidra med? “Vi kan ikke bare sitte er og se på…” Hva mener du “vi” kan gjøre med dette temaet?

   1. Takk for god tilbakemelding. Jeg mener at hvis dette tema blir åpenlyst igjen, så kanskje utroskapen blir mer skjerpa og kan redusere til mindre utroskap. Enig at mange jobber seg gjennom det og det kan rettes. Jeg er en veldig sterk person og ingen peller meg på nesen. Jeg er så i mot utroskap. Det er noe som heter “En gang utro. Alltid utro.” Det blir utrolig vanskelig å stole på sin partner igjen og vil alltid ha en mistanke uansett. Det er ikke greit å leve med det heller.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg