Elsk den den du vill og det uavhengig kjønn

Bilderesultat for Pride

( Fra googel)

Jeg er stolt av at så mange har stilt i paraden i Oslo i dag. Det er så kult og se hvor sterke mennesker kan være sammen og hvor mye kjærlighet som kan stå sammen og støtte noe så sterkt som kjærligheten. Det uavhengig om du er bifil, homo, lesbisk, transe eller hetrofil. Det spiller ingen rolle for kjærlighet i et menneske og hvem et menneske vil elske. Det kan ikke ta fra noen.
Jeg har selv ikke vært i Oslo i dag, men sett det live på VG og vært der en gang for mange år siden.

Det er som preger meg og gjør så utrolig sint er alle hater der ute. Det er alle som ikke kan leve med det, men må lage hat på en eller annen måte. Hvem verden lever dere? Følger dere bibelen kanskje hvor det står blant annet om at kvinne skal bli sammen med en mann, gifte seg og leve lykkelig alle dager. Det kan faktisk alle andre også, uansett legning. Det har IKKE noe å si! Jeg skjønner ikke hvorfor det er så mye at om to lesbiske eller homofile går sammen hånd i hånd på dagen eller står å kysser midt på flystripa?

Jeg blir så irritert når folk river ned flagg og kutter ned flaggstangen for der henger det skeive flagget med alle de fine fargene. Liker du ikke det norske flagger eller kanskje du ikke liker regnbuen? Å rive ned et flagg er respektløs uansett om det norsk eller skeivt flagg. Kunne like godt vært svensk og det hadde sikkert blitt rivet ned.

Vi lever i 2019 og den skeive legningene burde vært mer akseptert og respektert. Det er håpløst at vi lever i krigstiden når det gjelder dette enda. Ta og voks opp. Det går ikke an holde på sånn med å hate, slenge dritt, rive ned flagg for å provosere og hate sånne mennesker. Denne gruppen mennesker har like mye følelser og er like mye mennesker som oss. Enten om jente kliner med jente eller om gutt kliner med gutt. La de være. Det handler om at jo mer dere haters der ut provoserer, jo mer provoserer denne gjengen tilbake og står sterkere. De blir sterkere hver time, hverdag, hver måned og hvert år. De lager en skeiv uke i Oslo og sikkert andre steder, for vise kjærlighet, for å være seg selv, for å stå for dem de er og for å samle så mye kjærlighet som det går an på en plass.
Det kult og se hvor mye de får til i det toget. Hvor mye de gjør ut av det for en kort dag i et pride tog.

 

This People Is Born This Way!  Å elske et menneske er faktisk en menneskerett. Hadde vi hadde kjærlighet ville vi ikke hatt noen empati eller følelser for noe. Alt og alle hadde vi bare vært like gyldige mot og det hadde blitt feil til slutt det også.

Det var veldig gøy å se live i dag.

LOVE IS LOV! 

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg