EN GOD KARMA OG GJETT HVEM SOM RINGTE MEG

Hei, fine du. Først vil jeg bare si at jeg setter veldig pris på deg som leser. Klokken er nå 07.13 og tenkte jeg bare skulle innom å skrive noen kjappe ord.

Et smil er alltid smittende

For vet du hvem som tok mote til å ringe meg  i går? Tror det var god karma og skrive det innlegget om mitt fantastiske kjærlighetsliv i går. For var akkurat som han satt å leste å det  (han vet ikke at jeg har blogg) fordi han hater nemlig bloggere, så det har jeg ikke tur å si til han. LOL. Men han ringte og vi fikk pratet. Kjente virkelig hjertet dunket når han ringte i går. Skvatt skikkelig og ble helt satt ut. Vi fikk pratet ut. Han ønsket egentlig ikke å prate om noe som helst fordi han lata som ingen ting. Jeg måtte spørre og han måtte svare. Sånn er livet. i tillegg kom han innom for å si hei. Det var veldig koselig. Jeg blir så fniste og fjollete i nærheten av han at det nesten er kvalmt.

Nå skal jeg på jobb og føler virkelig jeg begynner å god på disse morgen innleggene mine til deg altså. Etter jobb idag, skal jeg virkelig få ordna her også lurer jeg på om jeg skal ta motet til meg å få invitert han på kaffe kanskje.
I tillegg må jeg få lagt om til sommerhjul tror jeg. Har fått sommerhjul som ligger på verksted. Så må få gjort det i helgen også. Jeg vil jo gjerne ha vinter hjulene til neste sesong også.

Jeg ønsker deg en topp langfredag. Måtte dagen bringe deg masse glede og gøy.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg