EN HEMMELIGHET DU IKKE VISTE OM MEG

Nå skal jeg si deg en av mine mørke hemmeligheter, som er så innmari dømmende i dagens samfunn. Det er at for en del år siden så var jeg sammen ei jente. Jeg gikk over på den skeive siden, som det heter. Men å kalle deg skeiv syns jeg er helt fjern. Ingen kan noen for at jente tenner på jente, gutt tenner på gutt eller jente tenner tenner på gutt og jente, eller gutt teller på gutter og jenter. Det er ganske naturlig. Det er slik vi er skapt. Det er slik gud har skapt oss. Det er sånn skjebnen har bestemt at det skal være.

Det var ganske amazing og være sammen med en jente. Riktig nok var dette en gutte jente. Hun var en fantastisk sjel. Den gangen ble jeg sett rart på, jeg ble dømt og det gikk spekulasjoner om at jeg var lesbisk. Jeg fikk slengt etter meg at jeg traktor lesber, men jeg dreit i det. Jeg var stolt for at jeg hadde kapret hun.

Vi var som et normalt par. Vi gjorde som kjæreste par flest gjorde. Vi var ute med venner, holdt rundt hverandre offentlig, klinte offentlig, holdt hender offentlig, flørtet offentlig og fant på masse gøy.

Dette er grunnen til at jeg prøver å slå så hardt ned på dette med homofobi og støtter skeive dager. Fordi jeg har stått i den situasjonen selv om å ikke bli akseptert og få dritt slenging etter meg nettopp fordi jeg var sammen med en jente. Skjønner ikke problemet. Fordi den kjærlighets romantikken der kommer jeg aldri til å glemme og det vi hadde det så gøy. Vi hadde det så gøy, så koselig og samleien våres var helt fantastisk. Det var jo selvfølgelig krangling også, men det er normalt i et forhold.

Hadde jeg blitt sjekket opp av en jente igjen, så hadde jeg nok gripi den om kjemien var der.

Så kjærligheten er det enten om det er en person med pupper og vagina eller flatbrysta og en penis.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg