EN INTERVALLØKT SOM LAR DEG SVETTE

Hei og hopp din søte kropp (uansett størrelse). Arbeidshelgen var over i går, så jeg i går dro jeg og trente en liten styrke økt på overkroppen. Fokuset var mest skuldre og rygg, triceps og biceps. Det er begrensa var jeg rekker fordi jeg har bestemt meg for å holde meg innen for gratis timen på parkering. Det blir fort dyrt medlemskap om jeg skal betale etter en time siden jeg trener så billig som jeg gjør.

Ting tar tid nå på vinteren for alle ekstra klærne som er på og  må skifte før jeg drar. Da går minutteten fort og da må jeg trene raskt og effektivt. Derfor er super sett genialt og kjører tabata. Ligger masse kul musikk på Spotify om du søker “tabata.”

I dag dro jeg på intervall økt. Kjempe digg. Trodde jeg hadde tatt på meg sports bh i dag, men det hadde jeg ikke. Hadde vist tatt på meg en spileløs bh så ikke så komfortabelt å løpe i, men det gikk. Så ikke det før jeg kom på trening for jeg skifta bare bukse og tok med meg tøy på trening for å skifte der. Så tenkte ikke over det. Kan tru de puppene mine hoppa og spratt. Jeg driter nå i det. Pupper er pupper.

Først hadde jeg 10 minutter oppvarming i 6,5 km/t med 3% stigning. Etter på dro jeg på med 3 % stigning hele veien med 8 km/t, og det går som følgene.

1 minutt og 15 sekunder hvile 8 runder. 1,5  min moderat gåing som “hvile.2.
30 sekunder og 10 sekunder hvile. 8 runder.

Fikk jeg en god økt på mølla. Det blir i alle fall en ren ben økt og en løpe økt til denne uka. Jeg må bare bestemme for meg for antall kilometer jeg skal løp og stigning.

Fikk brøyta halve gårdsplassen fordi hun oppe hadde faktisk tatt resten i dag. Så var jeg snill og hentet hunden til pappa så han stod ute i bånd også målte jeg for han også før han kom hjem. Litt fordi jeg også ville holde bena litt i gang etter trening for å ikke stivne og bli støl i morgen.

Hvordan liker du å trene? Noen favoritter?

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg