EN KORT TUR-VERDT DET

Ble en kort tur ut idag. Tok en tur og måtte gå inn på kroa å få litt frokost. Ble en kylling og pesto calzone. Drit digg. Det ble vann og en kanelbolle. Vann er den beste tørste drikken som finnes.

Første turen gikk fint. Greie forhold, noen isklumper her og der, men litt ny snø nå så blir det bra. Andre på andre turen bestemte vi oss for at vi tok en til også drar hjem. Ikke at det var kaldt, men buffen måtte godt opp under brillene for å ikke bli pisket i trynet og alle kriker og kroker måtte strammes til fordi det snør så sinnssykt. Så ut som sånne moskeer eller vi skulle rane en bank alle sammen.

Har du ikke verdt på Kongsberg Skisenter enda, burde du ta en tur. Fine løyper og en koselig kro. Nå når vi dro nå i stad, så hadde løypene allerede begynt å bli kjørt godt opp. Da liker ikke jeg å kjøre. Det blir for mye is og bare seiler.

Til og med måket litt når jeg kom, satt på en vask og må sette på en til og sikkert tredje også. Kjedelig greier. Burde i grunn og bunn hatt en hus hjelp til dette.

Alt i alt, en topp tur med gode venner, latter og gledet. Nok et minnet er laget og kan lagres i hjernen med skuffen minner.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg