EN LITEN TING GAV STOR FORANDRING

I går skulle du sett meg. Gikk faktisk og drassa på et juletre hjem fra byen i en stor bag. Jeg hadde tidligere satt opp en juletre, men for å se hvordan det ble i hjørnet mitt. Jeg innså at jeg trengte nytt. For det første var den plastikken så morken at det rant så mye granbar til sammenligning med et tre som kom fra skogen.

kunstig jule tre
Fra kort tree

Jeg klikket meg inn på Clas Olson sin hjemme side og fant et til 500 kr i størrelse 210. Jeg gikk til byen (bilen har streika, så den er gravlagt). Spurte han i kassa om han hadde det fordi jeg ikke fant det i hyllene og ikke fant jeg hylle nummeret heller. Han kikka og fant det ikke han heller, men han fant på det sin pc. Han ringte en kollega og de ble enige om at det stod i kjelleren. Så han var så snill og gikk helt ned for å kikke for meg. Kom opp igjen med et oppsatt tre. Det viste seg at det var utstillingens modellen fra i fjor. Han ordnet en bag for meg og pakket det sammen for meg. Så snill og kundevendlig han mannen at jeg får ikke rost han nok. I tillegg fikk jeg 150 kr rabatt fordi det var en utstillings modell. Det var herlig og få til det nå jula.

Jeg drassa på denne baggen hjem, ubrukelig å bære, ryggen likte det ikke og ble skjev i side vekten. Jeg kom meg omsider hjem. Er ikke så langt å gå. 10 minutter i moderat tempo.

Kom hjem og fikk opp dette treet. Gud så deilig med et større tre. Passet perfekt i stua mi. Helt konge! Jeg må flire av meg selv. Jeg er ikke mer en 165 høy og juletre på 210. Det ble krakk for å nå nye høyder.

Kunstig juletre
Til større juletre. Perfekt!

 

Har jeg i tillegg hatt et dilemma med sånne hyller som det er skjulte veggfester på at de at tilta litt forover og vært så ustø, men det problemet løste i dag. Jeg kjøpte hyller knekker i svarte og skrudde de opp. De gav hyllene nytt liv, veggen ble ikke lenger tam og fikk “nye” hyller. Er kjempe fornøyd.

Interiør
Så enkelt og så fint.

Nå er det tente lys, fyr i ovnen, julefilm og krypi under teppet. Nå sprenger bihulene så må nok ta meg en meg en powernapp. Det er så godt!

Ta vare på deg selv <3

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg