ETTERLENGTET

Den siste tiden har denne bloggen vært historie. Har rett og slett ikke hatt tid. Eller har hatt tid for som skrevet tidligere tar det ikke veldig lange tiden og skrive innlegg, men når ideene stopper opp og ordene er det ikke veldig enkelt ( tror dette ble verdens lengste setning).

Tiden etter fødslene har vært både lang, tung, men samtidig kort. det nå 3 måneder siden vesle mor kom sovende til verden og har nå det bra med alle de gode i himmelen.

Mye skjer på hjemme på fronten for tiden og spennende prosjekter i møtet. Jeg håper det går igjennom og jeg har oppleve noe nytt og spennende. Gleder meg veldig til nye utfordringer. Alle trenger noe slikt.

Julen nærmer seg med stormskritt, en uke til første advent og det går fort. Jeg har ikke startet på en eneste julegave, men julepynten er på vei ut for å skinne i desember.

De siste månedene har jeg drivet med flytting og maling. Prøvd å bo meg til og få det hjemme koselig. Alt i alt, så kunne ikke disse hendelsene passet mere perfekt. Det handler om å få alt det triste på avstand, for å starte et nytt kapitell nok en gang.

 

FØLG MEG PÅ INSTA DA VELL!

 

 

Vil dere jeg skal skrive min fødsel historie? Den deler jeg gjerne med dere, for andre som har det kanskje like tøft, om ikke tøffere eler ikke skal føle seg alene med et sykt barn. 

Hva gjør dere for å få julen mer “perfekt” eller mer komplett? 

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg