FÅTT BETENNELSE I BEINA- EN LITEN OPPDATERING

min mote
Outfit

Nå meg jeg tenke. Tenke over hva jeg har gjort før jeg rabler ned noe som ikke stemmer. Noen ganger så lurer jeg på om jeg har gullfisk hukommelse eller om dagene ikke har vært spennende nok til å gidde og huske.

Hva gjorde jeg i går? Hva gjorde jeg den forrige dagen? Når skrev jeg sist innlegg (kan for så vidt bare sjekke) ? Når løpte jeg sist? Når var jeg på butikken sist?

Jeg trur ikke jeg er den eneste (håper ikke). Innsett at jeg må bli flinkere til å skrive ting ned. Bruke min almanakk for det den er verdt. Hadde vært et håp og bli så strukturert, siden jeg er så strukturert ellers (prøver).

Jeg kan fortelle av enten mandag eller tirsdag var jeg i byen med mamma en tur. Fikk kjøpt meg noen sokker fordi jeg sliter dem ut. Er forbruksvarer i det huset her. Enten fordi jeg sliter dem ut eller fordi den andre halv delen aldri dukker opp. Ganske slitsomt, som at vaskemaskinen spiser dem opp eller et sted forsvinner de på veien. Så fikk jeg endelig i en alder av 29 år kjøpt meg nal til vinduet, jeg får vaska de. Jeg har vaska de før altså, men lånt mamma sin. Veldig kjekt, men fant ut at det var tide og investere i sin egen. “Nesten voksen.”

kanelbolle
Drit god kanel bolle fra ekspressohouse på sentrert
min mote
Outfit. Skinnbukse og teddy jakke

Jeg har den siste tiden hatt så vondt i bena, under føttene. Brennende, sviende, stikkende smerte under foten. Drar seg forover, baklengs oppover hæle, siden veis og hvor det ikke er vondt. Jeg har prøvd teip for å forebygge og gi støtte. Jeg har prøvd å bytte sko på jobb og trening. Det har fungert en periode også ble det være igjen. Jeg har liksom aldri gått til legen før jeg har måtte. Tanken på sykemelding og ikke være skade fri er deprimerende. Så jeg har endelig innsett at ingen takker meg senere fordi jeg stiller opp på jobb med smerter og kroppen tanker i allefall ikke. Så måtte trekke i den tråden og krype til korset. Da ble det ei litta 50% for å ikke gå så mye på jobb en 3 ukers tid. I tillegg ble den en liten voltaren kur i 5 dager (magen er så glad i disse). Jeg aner ikke hvorfor det har oppstått eller hva det kommer av.

God bedring til meg

Bare tanken på å få ikke få trent ordentlig, jobbet eller løpt. Jobbet. Gjort det jeg liker best, så får jeg bare smøre meg med tålmodighet og satse på at bena blir bra.

Grålig mote

I dag fikk jeg levert sykemelding og hatt en god samtale med sjefa. Prøve meg litt på seinvakter siden dem er det mindre gange. Fått bestilt fysioterapeut etter legens anbefaling. Gudene vet hva de kan gjøre, men de finner vell ut av noe.
I morgen er det jobb, i kveld er det slappe og la bena få god hvile. Søndag tenkte jeg å bake litt til tirsdag. I år skal jeg feire bitte litt, sjøl om jeg ikke liker min bursdag og liker ikke å feire. Jeg blir trossalt 30 i år så får gjøre litt ut av det. Hvis alle vil ha en bit av kaken så jeg lage bolker, fordi det er ikke smitte i kongsberg så kan det snu raskt og da ønsker jeg ikke ha får mange innom her i løp av dagen. Må begrense litt selv de har slept opp litt.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg