FØLER MEG SPREKERE EN PÅ LENGE

Morgen trynet
Så godt å ligge å strekke seg!

God mandag, kjære leser. Denne innledning hørtes nesten ut som jeg skulle skrive et brev eller noe. Vi må være glade, fordi det er mandag. Huske å smile og ha det gøy. Ikke minst ta vare på hverandre. Jeg kan ikke få sagt det nok fordi nettopp fordi det er kjempe viktig.

Jeg våknet sånn 09.30 og vekker klokken var satt på til klokken 10. Jeg har alltid på vekkerklokke. Enten jeg starter seint eller har fri. Kun for å ikke sove bort dagen. For hvis jeg ligger til over klokken 11, så føler at dagen er borte. Da får jeg ikke gjort noe da. Det er et håpløst tilfelle egentlig. Det er fortsatt mye igjen av dagen, men sikkert en en snål tanke jeg har i hodet mitt.

Morgen trynet
Vurdere å stå opp fra den varme dynen tro?

Når jeg så det var live sending på trening klokken 10 så stod jeg opp. Jeg gadd ikke spise frokost eller trakte kaffe. Snakk om svikt i mine morgne rutiner. Jeg fikk trent god halvtimes økt idag. Det var pain, men verdt det. Sliten, men verdt det. Underveis ikke disse pausene rakk jeg å få kaffen min klar til treningen var ferdig. Føler jeg allerede jeg har vært kjempe effektiv før jobb. Fått litt trenings boost i kroppen, energi nivå øker og positiv energi strømmer til meg.

Tren hjemme
Så sliten!
Hjemme trening
Hente pust, roe ned og lag en grimase
Hjemme trening
Se der, kom endelig et smil

Jeg føler meg faktisk sprekere for hverdag som går. Jeg føler jeg har mer energi for hverdag som går. Jeg føler meg bedre på fysisk og psykisk for hverdag som går. Føler meg bare helt fantastisk på mange gode måter. Det tror jeg at jeg kan takke trening for, uten trening som jeg husker at jeg var før, så var jeg mer negativ og hadde mindre ork til å gjøre ting.

Har du trent idag ?

Husk å smil og spre glede.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg