FØLER MEG STERKERE: BEIN, RUMPE OG MAGE ØKT

Idag var trenings formen en helt annen en i går. Idag følte jeg meg sterkere og bedre en i hva jeg gjorde i går. Det er positivt.
Idag ble det en ben, rumpe og mage økt.

Syns du hjemme trening er fint om dagen eller savner du senteret?

Uansett prøv ut økten min da vell. Men først vil jeg bare poengtere at du trenger ikke vekter i noen av øvelsene. Egen kroppsvekt virker like bra eller du kan improvisere med noe du har hjemme som bøker, vann flakser o.l.

Slik gjør du det: 
Ligg som på bildet med rompa nede i gulvet. Press så rompa opp fra gulvet, strak i rumpa på toppen og rolig ned igjen. Gjenta 10 x 3.

Utfall: 
Sett det ene bene godt ut bak deg. Senke ned, så langt du klarer. Pass på det fremre bena at kneet går over rett linje og ikke kommer for langt fremover. Se opp og frem.  Stram i magen. Når du har gjort 10 repetisjoner på det ene benet, så bytter du. Utfør 10 x 3 på begge ben.

Knebøy

Stå rett. Senk deg sakte ned. Tenkt at du har en stol på bak deg og at rumpa skal komme godt ut bak. Så langt ned du kommer. Se opp og frem så brystet er opp og frem. Stram i magen. 10 x 3.

Rumpe: 

Stå på alle fire som ut gangs posisjon. Ta bene opp som på bildet. Til bake til ut gangs posisjon. Stram i magen, for da blir enklere å holde ryggen rett. 15 x 3.

Hunden som tisser: 

Samme utgangspunkt som over. Bare her tar vi beinet ut til siden og til bake til utgangspunkt.

10 x 3 på begge bein.

Crunsj: 

Ligg på ryggen, men bøyd. Hendene bak godet. Løft brystet opp og crunsj magen sammen. Skulder bladene dine skal opp fra gulvet. Så rolig ned. Et lite tips er å ikke senke seg helt ned. Da rekker musklene å hvile. Senk deg rolig ned til du kjenner skulder bladene treffer så vidt gulvet og opp igjen. 10 x 3.

Rumpeløft (nedre mage): 

Ligg på ryggen med hendene langs siden, og løft rompa opp fra gulvet som du crunsjer de nedre mage musklene. Rolig ned til utgangsposisjon.

( Hendene tok jeg opp for at du skal se hvor mye skal opp fra gulvet)

Leggene:

Finn deg noe å stå på. Trenger ikke være en vekt skive.
Setter ca halve fotblad opp. Løfter deg opp og rolig ned tilbake til utgangsposisjon. 10 x 3.

Hvordan trener du hjemme om dagen?

Kos deg med øvelsene♥

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg