FØLER OFTE DET VANSKELIG MED EN BALANSE GANG- ER JEG ALENE?

Livet handler om å finne en balanse gang og den er ikke lett. Vi leter etter den “perfekte” balanse gangen gjennom livet for å klare og mestre alt vi driver med fullt ut. Noen ganger føler meg seg bare ikke god nok fordi man ikke strekker til alt.

Jeg har det ofte sånn. Det siste halve åre har det gått i ett selv om det har vært nattstenginger og fullt smitte kaos rundt ørene. Kroppen og hode har vært slitent, men allikevel pusher jeg på litt til.

“Jeg klarer litt til.”

” Kom igjen, du orker å trene i dag.”

“Du klarer å lese en time eller flere norsk i dag”

” Du klarer den ekstra vakta.”

“Du må trene, snakk om en time av dagen.”

 

Noen dager er mer ork en andre, de setningene over er det som snakker til meg i hode for å klare det. Det er sånne tanker som gjør at jeg klarer å fokusere og mestre. Så kommer det negative om jeg ikke har tid og energi til å besøke mamma, venner, ringe mamma, venner, mormor, dra på besøk til mormor etc.

“Tar det i morgen”

“Tar det til uka.”

” sender en melding, koster så lite energi.”

“Orker ikke ut mer i dag.”

“Gidder ikke ut mer i dag.”

“Nå er det for seint.”

“Nå jobber jeg.”

Altså det noen setninger som bare er der, som aldri forsvinner. Hvor er prioriteringene mine og overskuddet til dette? Det gjennom en hele uke dag/kveld jobb og helg jobbing 3 hver. Det er studier som krever sitt for eksamen er i mai, skal holde treningen ved like for å ha helsegevinster til alt og jeg skal strekke til alle rundt meg i løp en tidsepoke.

Noen ganger føler jeg meg så dårlig fordi jeg ikke har snakket med et familie medlem på 1-2 uker, venner på flere uke, kanskje måneder. Husarbeidet da som topper det hele.

Jeg er bare et menneske, men tidsklemma er det. Balanse er ikke der innimellom og noen ganger er den der og fungerer helt utmerket. Andre ganger så ligger den langt nede i drøbakksund og må dras opp langt opp igjen.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg