FOR NYA MEG SELV I PANIKK FOR Å BLI 30

Noen ganger det en utfordring å bo som jeg bor. Det er gammelt hus og lytt. Ofte jeg må sove på sofaen fordi jeg våkner når naboen går i trappa med sko. Noen ganger det mye “bråk” så jeg ikke får sove. Som kasting av inne leiker og gåing på hælene. Det er vell slikt jeg må leve med.

Jeg har hatt en sånn nogenlund topp dag og ikke hatt så mye å si til noen. Ikke at jeg snakker med så mang heller fordi jeg syns andre skal ta kontakt også og ikke bare meg. Så har bestemt meg nå for og se hvem som virkelig er mine ekte venner dette året.
Om få måneder trer jeg enda mer inni de voksnes rekker og blir 30 år. Fyller rundt i år. Som alle andre så rømmer jeg denne dagen og ikke er tilgjengelig når bursdager kommer.

Jeg innså at jeg nå har kommet i den fasten av livet hvor jeg trengte å modifiseres litt. Alltid gøy med noe nytt i klesskapet. I morgen tidlig er det jobb igjen så må prøve å sove, men er ikke så lett i det huset her fortiden. Så tenkte jeg å meg en god treningsøkt etter jobb i morgen. Har et mål om bli i god form så jeg kan løpe opp skibakken her hjemme. Da har jeg noen måneder frem til sommeren.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg