FORNØYD GARANTI I SENGA

Den følelsen når man eventuelt tar med seg en hjem fra byen eller eller en man har sjekket opp over en liten periode. Finner ut at man skal overnatte. Ting skal jo skje i senga. Det kan bli dirty og hett.

Tenk om man drit skuffa når personen kler av seg da og man mister lysten for å ha personen i senga eller drit dårlig i senga da. Tenk om personen er skikkelig turn off. Det er jo drit kleint.

Når det blir drit kleint, ligger man kanskje der våken og venter egentlig på at personen skal reise eller at du kan vekke personen så personen kan reise så du endelig kan få sove.

Du bare tenker “oh my gard, hva skjedde her nå.”

Det har skjedd med meg sikkert sånn type 100 ganger og like kleint hver gang. Det er sånn at jeg bare ligger der, prøver å sove og venter på at han skal reise så jeg aldri slipper å se han igjen. Men er ikke alltid det heller. For som regel gir man er ny sjanse da og håper på å få en bedre garanti i senga neste gang.

Finnes det noe kleinere? Det gjør jo ikke det. Anger, full panikk og fullt sammenbrudd på en gang. Når det det har skjedd da, så er det ikke noe garanti for at personen blir bedre hvis man planlegger et nytt møtet. Det finnes ikke noe fornøyd garanti i senga. Da må personen i isåfall være veldig bra for deg.

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg