Fuck friends er en ny trend

Jeg lurer veldig på hva som skjer med gutter og tror ærlig at jenter ikke er noe bedre. Jeg skjønner virkelig ikke poenget med at folk skal være fuck friend. Jeg ser godene for da får man godene med nærhet, trygghet, kosen og uten forpliktelser. Da får man kjærligheten, men til slutt vil det kanskje ende i en katastrofe med å vippe over kanten til at det kanskje kan bli noe mer. Vi klarer ikke holde følelsene helt unna, uansett hvor hardt vi  prøver.

Det er mange ulemper og fordeler med å være det. Ulempene som er som jeg skrev over at man tilslutt vil sitte med følelser og den andre partnere ikke vil noe mer. Det ender bare i en katastrofe med konflikter. Vanskeligere å slippe den partnere. Det blir vanskelig å finne en man kan sjekke opp og ta en date med fordi man føler at man forholder seg til personen og ikke kan gå videre. Blir redd for sure miner og kanskje ikke får han/hun som fast partner.

Fordelene med å ha en fuck friend er man får det man savner av og til. Nærhet, trygghet, kosen, en bryr seg og viser litt kjærlighet. Kjenne at man blir verdsatt bitte litt. Kan slappe av med en film, mat, kos, hygge, skravle og ha det gøy med partneren uten at det er noen forpliktelser.

Men seriøst: Dette må da ha blitt en ny trend. Det er ingen fortiden som ønsker noe mer en sex. Det er liksom veldig greit å sende en melding eller ringe og be personen kommer over for å slappe av litt og kose seg litt. Bli over natten eller reise samme kvelden. Jeg skjønner ikke helt greia med det. Det må være mye bedre å holde seg i strikken og jeg snakker av erfaring som dere vet, fordi jeg har vært uten for det stupet før og jeg lærte av det. Det fungerer bare en periode, og bing bang så er det et kaos med håp om noe mer. Noe som aldri kommer til å skje. I mine øyne så må det være mye bedre å finne en kjæreste som kan være der hele tiden. En som er trofast, lytter, gir kjærlighet, kan henge med i offentligheten, kan prate med alt om, dele fine minner og ha det bra med. Neida, nå skal vi bare ha en fuck friend for fun og slippe forpliktelsene.

 

Hva tenker du om å ha en fuck friend i stede for en ekte kjæreste?

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg