Gym selfie er viktigere en trening

Idag var jeg oppe og hoppe kl 09.00. Da ringte klokken på en fridag. Deilig å komme seg opp og få noe ut av en fridag. Traktet krutt god sterk kaffe for å presse opp øya. Tok meg så en protein og kreatin shake. Et must før trening og jeg bruker melk i den, for da metter den en treningsøkt siden jeg ikke er så sulten på morgen. Spant på meg treningstøyet og bort på sense. Idag er det mandag og det var ben og rygg som skulle få svi å bli kjørt idag. Deilig start på uken.

Er det ikke godt å kunne pine kroppen en times tid for så å ha god samvittighet etter på? Døgnet har fortsatt 23 timer igjen. En time om dagen skader ingen. Det gjør så godt etter på. Energiboosten kommer bare smygende og blir så mye hyggeligere også.

Drikkeflaske  
Øreplugger

Jadda, så neida. Jeg har god tid gjennom setta jeg. Godt det var lite folk så jeg kunne unne meg noen selfies uten å ble ned glodd. Litt skryte bilder.

Økte 5 kilo på alle øvelsene idag også. Deilig. Kjenne at kroppen leverer, presterer og mitt opplegg fungerer. Når kroppens trives, da trives jagge sjela mi og.

 

2 kommentarer
  1. Jeg synes gym selfier er helt innafor hvis det får deg til å føle deg bedre 😊 Det motiverer meg iallefall til å komme igang! Altså å se at andre er på trening.
   Ønsker deg en fin mandag

   Monica

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg