HAN ER IKKE MIN TYPE GUTT

Jeg har innsett at dette jeg styrer med nå kjeder min type gutt. Mulig jeg er pirkete, men det går en grense for meg også. For jeg må ha noe som er mer selvstendig og oppgående. Beklager, men jeg må bare få det ut. Orker ikke sitte med det inne for da vil jeg bare irritere meg mer over det.

For det første væsker han ikke klærne sine selv. Han påstår han har en vaskemaskin som bare kan hentes å kjøres hjem til. Han velger heller å vaske klærne sine hos moren sin. Får se ferdig vaska og bretta.

Han har dusj hjemme, men velger å dusje hos moren sin. Hvorfor veit jeg ikke. Det skulle jeg skjønt om du ikke hadde dusj eller om bade var under reparasjon eller noe.

Han lager ikke mat selv. Han har komfyr. Spiser alle måltidene hos moren sin eller ute i byen.

Han er ikke bevisst på hva han bruker penger på og søler på unødvendig ting.

Han har ikke seng og ligger på madrasser i stua. Selv om han har soverom.

Han eier ikke selvstendighet til å legge seg normalt og stå opp til normal tider. Altså før klokka 12. Heldig får jeg tak i han før klokka 15. Skal han “tidlig” opp må han bli ringt for å vekkes fordi han påstår han ikke hører vekkerklokken.

Han er mer opptatt av å prate om sex og veldig opptatt av det.

Han eier ikke egne meninger. Han er enig med meg når han prater med meg, og kan være stikk motsatt hos noen andre hvis noe andre har andre meninger om det. Han holder seg ikke til en mening.

Han tåler ikke å bli snakket til. Da blir han sur og grinete eller snakker det bort. Da kan det fort gå noen dager før jeg hører fra han igjen.

Han blir sjalu når jeg er med andre kompiser. Enda vi holder ikke på en gang. Vi har aldri kyssa eller hatt sex. Aldri holdt hender eller gitt hverandre klem. Sånt takler jeg virkelig ikke. Husker en gang når jeg sovna på sofaen til en kompis på fest, da ble han sur / sjalu fordi han trodde jeg hadde hatt sex og jeg måtte bare kose med meg. I en nedlatende dritt tone. Han må respektere at jeg har flere gutte venner enn jente venner.

Jeg bare skjønner ikke hvordan det mulig å få servert alt på “sølvfat.” Han er en voksen mann. Burde vært selvstendig en det. Må være noe feil i toppen.

For det siste så har han ikke min type stil eller klarer å ordne noe som en vanlig mann i gata ville gjort. Finner alltid en unnskyldning til å ikke rydde oppi noe. Mer historier en virkelighet føler jeg.

Eneste positive jeg klarer å finne ved han er at han er snill, hyggelig (når han ikke blir sur eller sjalu (uten grunn), morsomt og ålreit å være med.

Jeg trenger virkelig enn som viser mer selvstendighet en det og skjønner at andre har ting å gjøre en å leve på en rosa sky. Jeg har prøvd å prate med han, men han jatter bare med. Virker som han ikke forstår hva jeg ønsker av en mann. Det virker som han ikke skjønner at jeg ønsker meg en som ikke er sjalu uten grunn, er selvstendig, pliktoppfyllende, har bena på jorda, o.l.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg