HÅPER EN TRIST SKJEBNE FIKK EN FIN GLEDE IDAG

Stod vell opp 11 idag. Deilig å sove lenge og kroppen våkne av seg selv. Den siste tiden har jeg pushet kroppen opp til klokker og fullt kjør. Så en deilig dag med null på time planen for en gangskyld. I helgen er det fullt kjør igjen. Turnuslivet kjennes virkelig når det helg og min tur til å jobbe.

Jeg henta bikkja hos mamma siden hun ikke var i form og passet denne rampestreken noen timer. Vi har lekt, spist, gått tur og liggi på sofaen. Hun der skal liksom oppi trynet på meg så fort jeg sitter med datan eller telefonen. Hun krever så mye oppmerksomhet at det er sykt. Helt sykt. Har ikke fått gjort noe av det jeg hadde tenkt til hjemme idag for valgte å lytte til kroppen å la den hvile litt. Men har selvsagt trent i kveld da. Prøvde den nyeste videoen til funkygine. Ble svett, men ikke sliten. En ok økt på hjemme fronten.

Jeg har lenge tenkt på at to av alovera plantene trengte ny jord. Kjøpte de i sånne mini potter. Hender de har 3 for to på plantasjen. Kjempe kupp. I de har spiret og grodd. kommet nye skudd. Virkelig hadde grønne fingre denne gangen og det har jeg aldri. Må ha noen planter som tåler en uke kanskje to uten vann. Men nå så de triste ut. Tør jord, nesten ikke gjord igjen og de hadde vokst seg ut av pottens inn.

Jeg prøvde i dag med å gi de nytt liv. Siden før jul har jeg pratet om å plante de om. Ting tar tid her i hjemmet. Ser på de tenker tanken og glemmer den igjen. Tenker hele tiden “nå må jeg kjøpe jord og potter.”

Idag kom jeg meg omsider på plantasjen og fikk kjøpt jordsekk og to nye potter. Jeg har plantet om og håper denne triste skjebnen våkner litt mer til livet. Nå er den trist denne planta. Litt vondt å sjela når jeg så hvor ille jorda var.

   

Avslutta kvelden med god restemat fra kjøleskapet. Bestemt meg for å bli flinkere med mat budsjettet og selv rester ikke alltid friser så må det spises opp.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg