HELE NORGES TRIM DRONNING LAGER KAOS

Kari jaquesson
BRUK DET!

Først vil jeg bare si at dette innlegget ikke er noe personangrep fordi det ønsker jeg ikke, men jeg kjenner jeg må få ut min frustrasjon. Jeg snakker nemlig om Kari Jaquesson, som den siste tiden har fått frem det mest grusomme i folk bak tastaturet. Det gjelder både privat personer og kjendiser.

Hun fremstiller viruset som at det ikke skulle vært farlig, betal mest mulig med smittebomben sedler (noe som er smittebombe) og ikke bruk munnbind siden det ikke har effekt (i følge hun). Hun mener at alle skal dø uansett og at vi ikke kommer til å død av denne pandemien. Hun går rundt å drar snørra rundt i ansiktet og tar det med seg over alt. Hun fremprovoserer noe som ikke er greit.

Hun har vært god morgen Norges trenings dronning for lenge siden og hvordan kan en person som er så opptatt av helse mene at dette ikke viruset ødelegger allmenntilstanden? Hvordan kan hun mene at munnbind ikke bør brukes fordi det ikke har noe effekt?

Det har seg slik at veldig mange etter dette viruset ikke kommer seg ordentlig på bena igjen. Veldig mange har vansker med pusten og få normal lungekapasitet etter på. Mange dør fordi det rammer så hardt. Lungene våre kan bli svarte som aske om vi får dette viruset. Det er en grunn til at munnbind skal brukes. Det er for ikke smitte andre eller bli smittet selv. Sett det på helt på spissen, så vet jeg ikke om hun hadde ønsket å bli operert uten at de stod med munnbind. Jeg har ikke likt det.

Nå har det seg seg slik at dette gir et dårlig forbilde og skaper yngre følgere et feil bilde av dagens situasjon og smittevern. Ingen av oss som et nettroll og tør å kommentere de styggeste ordene på nette kjenner hun på privaten. Så hun gjør dette for å provosere, få mer likes eller hva det er så skaper hun er aggresjon blandt sine følgere som overhode ikke bra. Jeg kan med hånden på hjertet si at hun er farlig som hun holder på, eller mener hun ironi og det motsatte av det hun sier?

Jeg syns bare det er trist at ei som en gang var oppgående og flink skal lage så mye kaos og hat bland mennesker.

Vær så snill og ikke hør på dette tullet. Følg retningslinjene. Bruk munnbind og bruk det riktig. Hold en meter om ikke to meters avstand. Hold deg hjemme om du er syk. Ikke ta på mer en du skal. Bruk kort der du kan bruke kort.

Gjør du alt dette hele tiden har vi kommet langt. <3

Det finnes noen som er glad i deg og vil ha det levende litt til <3

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg