Hverdagens spennende problemer!

Reklame | G-sport / Sportsmann

Herlig! Nå er kvelden inntatt. Ikke gjort så veldig mye produktivt etter treningen idag for å si det sånn. Var nå en tur hos mamma med litt ved som var for store til min ovn. Fikk de ikke en gang nedi det hullet i ovnen. Skulle nesten tro jeg ikke var høl vant. Det nå komisk seg selv. Så hun ble da meget glad i sin datter, som kom ved da. Skulle nesten tro det var julaften i hjemme der da. Satt der og knota litt da. Leka med bikkjene og prøve å kommuniserer på en finurlig måte og være litt seriøst og ikke bare fjas. Kom noe fornuftig ut av det og.

Men, herregud! Dissa dyrene altså. De er nå snåle på sin måte. Støvsugeren er de ikke glad i. Jeg satt / lå i to seteren da og knota på telefonen når mamma starta denne støvsugeren. En bikkje kom smygende og satt seg halvveis oppå meg og da kom jaggu den andre og satte seg smygende også. Der satt de til mammsen var ferdig med den skumle, ekle og bråkete tingen.

Altså bare sjekk ut det bildet under! Hellenussen altså. Snakk om å søke trygghet hos ”

Etter på det dro jeg da hjem. Hjem til mitt tomme hjemme. Så jeg måtte fyre. Hus kaldt når det slik vind og sånn ute. Trekker ikke inni alle kriker og kroker i et gammelt hus. Mens jeg gjorde det. Lagde jeg meg kontor på gulvet, oppå yoga matta mi. Jeg fant ut at jeg skulle rydde, sortere og kaste gamle papirer. Gud for et kaos.

Det er så godt å få en opprydning inni mellom og få sortert. Jeg er overhode ikke ryddig når det gjelder de tingene der. Burde vært mer organisert, men finner aldri en enkel og smart måte å organisere på. Da kan havner alt i en skuff eller to. Ender med at hver gang jeg skal ha noe viktig eller må at noe fra den skuffen, ja da sliter og bruker mase tid på å leite. Hvis du har noen tips til smart og enkel organisering. La meg gjerne få høre! Kanskje jeg slipper kaos mer. Kanskje jeg klarer å finne noe, når jeg skal ha det. haha!

Som blogg leser flest, så følger jeg stormen og legger ut et pent bilde av min dagens lunsj, for middagen var ikke veldig spennende. Av og til orker jeg virkelig ikke diske opp med middag, når det bare er jeg. Blir ofte veldig enkelt og kjapt. Idag ble så kjapt som et rundtsykke med pålegg. Hjemmelagde rundstykker jeg lagde her om dagen med egen oppskrift. Ble veldig gode. Tørt og godt, men eple juice ved siden gjorde middagen litt bedre.

Nå sitter jeg her med lua på snei og skal unne meg en kvitt lunsj foran tv. Fordi jeg fortjener det.


Lua mi     /     Trøye under hette jakka 
Om du ikke har sett det, så anbefaler jeg å ta en titt på tv 2 sitt program om container jenta. En vanvittig spennene og rørende historie! 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg