INNRØMMELSER OG ANGRER IKKE PÅ NOE

 

Dette er ting jeg aldri forteller noen, men som kan innrømme. Som jeg har skrevet tidligere så angrer jeg aldri på noe av det jeg har gjort. Det er som å skyte seg selv i leggen og bli liggende. Angrer jeg så går jeg bare tilbake til fortiden og det ønsker jeg ikke på godt og vondt. For den  har ikke vært litt, men fy flate og mye gøy å rart jeg har gjort. Som jeg har levd et halv liv allerede. Grunnen til at jeg aldri forteller det til noen er at det som har skjedd blir oss de som har vært på med på å oppleve den crazy meg på godt og vondt.

Okei. Nå skal du få lære å kjenne meg bedre. Har du noe du angrer på/ ikke angrer på?

♦ Når jeg gikk i barnehagen skulle jeg leke frisør og klipte nabo gutten sitt hår. Han hadde nylig vært hos frisøren, så jeg hadde et lite problem når jeg skulle forklare hva som hadde skjedd. Det ble husarest noen dager.

♦ På barne skolen så kastet jeg et saft glass i hode på vennina mi som ikke ville høre på meg. Hun ville ikke snakke med meg resten av dagen. Det er forstålig det. Enda jeg ba på mine knær og sa unnskyld både til hun og moren.

♦ Når jeg var 15 år drakk jeg alkohol for første gang. Jeg og vennine lå alltid på garasjen på lofte når jeg overnattet der. Vi drakk og sneik oss ut om natta. Gikk et års tid. Hadde et lite forklaringsproblem den dagen foreldrene hennes skulle kaste den eneste komoden der oppe. For der hadde vi gjømt god sakene. Overnatting deretter foregikk innen dørs i huset.

♦ Jeg skulka alltid skolen når det var foredrag. Jeg hatet det så innmari og fikk kjempe angst. Læreren måtte til slutt ta meg sist, så jeg kunne bare ha den for læreren.

♦ Jeg har fått fravær for å være på skolen fordi jeg nektet å bli med på praksis fordi jeg ikke var i form. Til mitt forsvar, så spurte jeg om oppgaver jeg kunne gjøre i klasserommet.

♦ Husker jeg ble med x min hjem en gang etter byen. Det viste seg at han hadde dame. Heldigvis gikk det utover meg, men han brukte til min telefon for å ringe sin dame for å fortelle at han hadde tatt med seg sin x hjem. Gossa meg litt egentlig.

♦ I min ungdomstid når mamma ikke var hjemme, så tok jeg musikk på ørene. Tok frem hårbørsten. Drømte meg bort og trodde jeg var en fantastisk artist et lite øyeblikk. Hadde liksom konsert i stua. Komisk idag.

♦ Jeg har hatt sex med personer jeg egentlig ikke takler oppførselen på, men sexen var god da. Det veier opp i grunn.

♦ Jeg har fylle kjørt et par ganger. Alt for å møte en X som jeg ikke var ferdig med. Dum i hode!

♦ Jeg har alltid vært den personen som har kommet i konflikter på fest. Det har ikke alltid falt i god jord hos mange.

Jeg kan sitte her å remse opp mange ting. Kommer ikke på flere i farta.

Trening

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg