Jeg deler min indre hemmligheter

Fobi er noe merkelig greier. Det finnes ikke en fobi men flere typer forskjellige. Vi alle har fobier,.men noen har det værre en andre. Det er annet ord for frykt.

1. Jeg taklet ikke edekopper. Jeg ringte mamma idag fordi jeg fant en levende edderkopp hjemme. Den var ikke her når hun kom. Da måtte jeg bare finne støvsugeren. Støvsugde alle kriker og kroker. Ristet tilogmed og gikk over hele sengen. Så den ikke hadde klatret opp der, enda hendelsen var på kjøkkenet. De er supre ekle. Jeg husker når jeg ser de og forsvinner fort.

 

2. Høyder. Er jeg virkelig ikke noe glad i. Skjelven i bena av å gå opp en gardintrapp.

 

3. Tunneler. Jeg kan godt sitte på i en tunnel, men ikke kjøre selv. Jeg får angst. Jeg svetter, hjertet dunker og det kjennes ikke ut som får puste. Føles ut som jeg skal snitte bilene/lastebiler i motgående og/eller veggen på høyre siden. Det er mørkt og ekelt, virker trangere en det er og lysa blender meg.

 

4. Mørkredd. Grusomste. Tror alltid det kommer noen etter meg. Må alltid ha lommelykt eller noen går med meg.

 

5. Insekter som biller, veps og homler. Jeg løper vekk.

 

6. Lyn og torden .  Liv redd. Gråter hver gang og må søkte ly hos mamma eller gode venner. Gir et stort ubehag når det setter i gang..

7. Heis. Jeg satt fast i en heis gang. Aldri rørt en heis etter på. Tar heller trappen. Prøvd et par ganger med noen. Må alltid stå inntil veggen og holde meg. Holder pusten og får helt panikk om dørene ikke åpner seg med en gang. Hjertet dunker uten på kroppen.

Er det mest forferdeligste tingene jeg vet om..Jeg aner ikke hvordan jeg skal bli kvitt det. Noen tips tas i mot..Må snart overleve frykten alene. Kan ikke være avhengig av noen bestandig i alle situasjoner. 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg