JEG ER KJEMPE STOLT OG DET BURDE DU VÆRE OG

Vi er så forbanna ofte dømmende over kroppen og utsendet våres.

Vi står opp og ser oss selv i speilet. Der står vi å tenker negative tanker om oss selv.
Vi finner antrekk og kanskje bytter om fordi vi enten som tykke ut eller der var valkene fremme eller denne så jeg virkelig ikke bra ut.
Vi studerer kroppen våres hver enste dag og finner alltid negative ting. Mange har veldig store komplekser. Vi er født i den kroppen vi har og vi skal være stolte av den kroppen vi har. Dessverre er det ikke slik for mange. Jeg blir oppgitt fordi vi skal være stolte av kroppen våres og være glad vi har en kropp som vi kan leve i og gjøre hva vi vill med.

Ute i verden er det så mye press over alt. Alt fra internett, tv, venner, familie etc er det press og det er ikke virkelig ikke ofte vi hører noe bra. Det er alltids noen som klager og det påvirker hjernen våres på en eller annen måte. Vi tror på det vi leser, vi tror på det vi hører.
Spis ditt, spis datt, gjør ditt, gjør datt så blir det så mye bedre. Det gjør ikke det. VI kan ikke proppe kroppene våres fulle med dritt og alt som blir reklamert for. Kroppen har ikke bra av det. Kroppen av har ikke bra av en tablett eller kapsel for alt som er ille. Vi må snu denne trenden og jeg er dritt lei av alle disse reklamene som colagen pluss, hait care, tan care etc. Alt dette som går igjen. Det er ikke greit.

Vi har en kropp og den skal vi være stolt av. Normalt kosthold, normal aktivitet og kroppen våres fungerer. Spis det du vil, sitt i sofaen om du ønsker det, ta en størrelse større i buksen eller toppen. Det er fint, det er greit og drit i hva andre mener. Drit i vekta og kmi/bmi. Den har ikke noe den skulle sagt. Bare tull. Den regner ikke med din byggningsmasse. Skal jeg bruke den og legger på meg 2 kilo så er jeg er overvektig og jeg er virkelig ikke store flisa. Men jeg bryr meg ikke. Jeg vill opp de to kiloene. Jeg missunder de som legger på seg. Jeg vil opp, men jeg vil opp i muskelmasse. Jeg vil ikke se ut som et beinrangel eller føle meg som en kleshenger.

Jeg er stolt av kroppen min. Jeg er stolt av den jeg er. Det syns jeg alle burde være. Vi må tenke positivt om kroppene våre. Det er vi ikke så gode på. Vi må bli flinkere. Kanskje andre også begynner. For jeg har lært av hvis en starter, så starter flere.

Bilde dryss av min stolte kropp, som er elsket fordi jeg har den bare en gang.

BE PROUD! Jeg er stolt. Jeg er glad i kroppen min. Jeg driter i presset om kroppen for jeg lever i den bare en gang!

NO FILTER! BE HOW YOU ARE!

Lisa <3

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg