Jeg følger heller en som har jobba rævva si for å bli topp blogger!

Jeg slo på blogg.no idag etter en lang periode uten. Har noen favoritter jeg pleier og lese, men siden formen ikke har vært optimal så har jeg valt å holde meg til det jeg kan best. Det første jeg møter når jeg slå opp idag er to stykker fra PH som har klatra seg til topps på not time. Vært på PH i noen måneder og vipps endelig kjent fra tv og da svosj på toppen. Litt komisk egentlig. Syns liksom alle tidligere PH deltagere som har prøvd seg på blogging har bare svosj nådd toppen fordi de dem har på vært på tv. Ikke at dem har ligget så lenge på toppen, men det er mange som jobber rævva si for å bli topp blogger og ønsker på det sitt høyste.

Jeg personlig velger å følge og lese dem som har giddi å brukt tid og energi på å komme dit dem er idag. Dem har jobba rævva seg i mange år for å nå der dem er idag. Det står dem respekt av. Jeg dømmer ikke de som har vært på PH, men syns bare det er komisk at svjosj så er de på toppen og aldri sett dem der før.

Det er bare å melde seg på et tv program og sovjs så blir en blogger som når toppen!

 

2 kommentarer
  1. Veldig enig med deg! Syns flere er veldig ufortjent, men samtidig så må man ikke glemme at de fleste faller av etter kort tid og de andre må virkelig jobbe hardt for å beholde plassen sin! Så hyggelig at du er tilbake med innlegg nå, gleder meg til å lese videre 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg