JEG HAR FORNYET VINDUET I STUA

Vinteren er som sagt en av fine favoritt årstider, men gleder seg uansett til varme tider. Det er noe med den deilige følelsen av å slippe all den påkledningen, skrape is av bilen, måte snø. Føler seg på en måtte lettere i kroppen når den tiden kommer. Det å kunne begynne å bruke sneakers igjen, shorts, t skjote, løpe ute i skogen, gå turer i skogen, fiske, bade eller hva man måtte like å gjøre. Alt det sunne og gode man kan putte på grillen.

Nå får vi bare nyte vintertiden og kose oss med ulike aktiviteter som vi igjen gleder oss til når høsten kommer. Vi er noen rare mennesker på mange måter, men samtidig veldig herlige.

Nå som det er januar salg og mye hjemme tid så må jeg jo bruke tiden fornuftig og jeg valgte nok en gang å fornye hjemme. Jeg har hatt julestjernen oppe til nå fordi jeg måtte finne en erstatning så det ikke ble så mørkt og dystert når jeg nok på den. Jeg føler at det blir nakent i vinduet når den forsvinner og jeg er nok kanskje ikke alene. Det er koselig med lys uansett jul eller ikke. Blir så veldig koselig uten i fra også. Jeg setter pris på fine og lune hjem som har den “meg” følelsen.

vinduspendel

Hvis jeg skal påpeke noe da så syns jeg de kunne laget mønsteret andre veien, så det hadde sett ut som bygningene stod opp og nedover. Uansett, så syns jeg de var kule og fine. Gjorde et preg i vinduet og skaper en litt mer livligstil.

Finere når det er mørkt altså. De passa så fint inn i det jeg allerede har hjemme. Det går i en mørk stil med avbrekk av hvite gardiner og farger på duker og sølv i lysestaker og fat. Noen ganger føler jeg meg veldig svart/hvit menneske, men gud hvor kul en stil kan bli i ulike kombinasjoner.

Hvordan liker du å innrede hjemme?

Lisa:)

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg