JEG KOM HJEM TIL NOE FINT OG SOM DU GARANTERT LIKER

Reklame | posterstore.no

Som du sikkert veit så er jeg en person som elsker å fornye litt hjemme. Jeg er alltid ute etter en god og lun følelse hjemme. Syns det er så fint når jeg kan slappe av og vite at jeg har det fint hjemme. Trenger ikke alltid være så komplisert å fornye litt. Trenger ikke alltid bytte vegg maling, møbler eller noen form for tunge ting.
Det går an å bytte ut små ting som putetrekk, gardiner, lys, figurer eller duker. Det kun fantasien som setter sine grenser på hvor vulgær man tør å være hjemme. Få inn litt farger i de mørke eller lyse tone hjemme. Jeg er veldig enkel hjemme fordi jeg liker det enkelt og ikke massivt. Når det gjelder vegger så er det veldig koselig med fine bilder på veggene og noe som er behagelig. Ikke noe som skriker deg i trynet.

Jeg har i samarbeid med poster store fått æren av å gi deg en rabatt kode på 35% ved bruken av koden lisamarieborgman35 ( gjelder ikke selection plakater og rammer). De har så sinnsykt mye fint og det er heller ikke dyrt. Jeg er alltid fornøyd med varene de leverer.

Denne gangen så har jeg gjort det enkelt med et par nye posters og satt fokuset på nye rammer i spisestuen. Det er så fint å kunne bytte ut bare små ting når jeg er fornøyd med resten

Før

bildevegg

Etter

plakat, poster store
Bare elsker denne plakaten i serien dyr

Før

Poster store

Etter

posterstore, bildevegg
Digger den sorte kroppen og munnen i kategorien illustrasjoner & abstrakt / Fashion

Før

Poster store

 

Etter med rammer i brunt som passer perfekt inni det interiøret jeg allerede har. Så fornøyd at det skaper en bedre helhet.

Bilde vegg, poster store
Rammer

Jeg velger alltid poster store  for de har både rammer og plakater med skandinavisk design som er super fine. Det er rimelig og flott design for en hver smak. På posterstore.no er det mye fin inspirasjon for å finne en perfekt bildevegg etter sin smak, ulike temaer, svart/hvit bilder, kart, byer, dyr, vintage og HVER tirsdag kommer det noe nytt og spennende inn. Ikke minst er dem trykket på en bærekraftig måte som betyr at plakatene er produsert av papir som gir høy kvalitet.

Da håper du får en strålende dag videre, for jeg koser meg her i heimen og er så fornøyd!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg